Навушники Gemix X-370 black-orange

Код товару: 921597
Немає в наявності
  • Інформація по GEMIX X-370 black-orange
  • Виробник: GEMIX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: X-370 black-orange
  • Вага: 0.538 кг.
  • Габарити: 24x23x10 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, Jack 3.5 мм, 25 Ом, Випромінювач - 40 мм, 102 дБ, 2.4 м

Опис GEMIX X-370 black-orange

Навушники GEMIX X-370 black-orange - надійні повноформатні навушники для справжніх ігро- і меломанів. Сучасна молодь неодмінно оцінить яскравий дизайн гарнітури з рифленням на чашах і м'якою на дотик дужкою. Закриті амбушюри повністю покривають вухо, а тому слухач відчуває потужність звуку на повну.

Для зручності користувач може відрегулювати верхні дужки і відкрити справжній комфорт прослуховування улюблених хітів. Високий рівень шумоізоляції дає можливість відокремитися від сторонніх звуків, шуму в кабінеті, вуличного руху і розкрити живі глибинні ноти кожної наступної пісні і отримати ефект присутності під час ігрових баталій.

Регулятор гучності допомагає налаштувати комфортний рівень звучання і з легкістю зменшити його за допомогою спеціальної клавіші на кабелі. До того ж, це зручно під час гри або ж перегляду фільмів, адже не потрібно відволікатися від процесу.

Гарнітура відтворює об'ємний, чистий і глибокий звук з ефектом реальності, завдяки якому користувач відчуває справжній концерт у власних вухах. Вбудований мікрофон дозволяє в будь-який момент розмовляти з близькими, а геймерам давати голосові команди ворогам.

Приєднати навушники до пристрою можна за допомогою кольорового кабелю зі штекером 3.5 мм довжиною 2,4 м, що забезпечує зручність і комфорт в користуванні, особливо, проходячи особливу місію в захоплюючій грі.

Gemix У 2004 році на українському ринку була представлена ​​торговельна марка - Gemix (Джемікс). У той час на ринку було представлено чимало брендів і до появи чогось нового багато хто ставився скептично. Тому розробникам Gemix необхідно було запропонувати щось незвичайне і цікаве, що і було зроблено: компоненти знайшли найбільш необхідні та корисні функції, був запропонований ретельно пророблений дизайн, який задовольнив би навіть самого вимогливого клієнта.

GEMIX позиціонується, як марка з найкращим співвідношенням ціни і якості. Широкий спектр продукції при дуже демократичній ціні дозволив Gemix зайняти тверду позицію на ринку і завоювати визнання споживачів.

При розробці і виробництві компонентів застосовуються найсучасніші технології, здійснюється підбір найбільш якісних комплектуючих. DVD-програвачі оснащуються тільки кращими процесорами, якість роботи і надійність яких були підтверджені протягом тривалого терміну експлуатації.

Сьогодні Gemix рухається в напрямку створення техніки на підставі найостанніших розробок і нововведень, що з'являються в міре.В результаті Gemix активно розвивається і модельний ряд постійно розширюється. Завдяки своєчасному відстеження тенденцій на ринку, продукція Gemix змінюється, щоб запропонувати вам найактуальніше і необхідне на сьогоднішній день, при цьому зберігаючи максимальну зручність для користувача.

Характеристики GEMIX X-370 black-orange

Призначення для телефону
Тип пристрою гарнітура
Тип геймерські (ігрові)
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення дуга над головою
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Кількість jack(ів) 2
Кількість PIN (контактів) 3/4
Опір навушників 25 Ом
Діаметр випромінювача 40 мм
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 102 дБ
Особливості регулятор гучності
Також шукають з мікрофоном
Чутливість мікрофона 58 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 50 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц
Довжина шнура 2.4 м
Колір Orange