Навушники Logitech G PRO X Wireless Lightspeed Black (981-000907)

Код товару: 1095271
Немає в наявності
  • Інформація по Logitech 981-000907
  • Виробник: Logitech
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: G PRO X Wireless Lightspeed Black
  • Код виробника: 981-000907
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 24x23x11 см.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), бездротове, радіоканал, закриті, 32 Ом, чутливість - 91 дБ, 20 Гц - 20 кГц, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - односпрямований, Матеріал амбушур - шкірозамінник, 20 год, Black, 370 г

Опис Logitech G PRO X Wireless Lightspeed Black

РОЗРОБЛЕНА СПІЛЬНО З професійним гравцем. СТВОРЕНО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ.

Перейдіть на новий рівень комунікації і звучання, необхідних для перемоги - вибирайте гарнітуру з підтримкою технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED, яка не обмежує пересувань гравця.

Бездротова технологія LIGHTSPEED

Завдяки технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED - унікальну розробку компанії Logitech G - користувачі зможуть назавжди забути про затримки сигналу, швидкої розрядки батарей і проблеми з підключенням. Гравці виходять на небачений раніше рівень свободи, адже дальність дії зв'язку досягає 15 м, а час роботи батареї - 20 і більше годин. Підключення є дуже надійним за рахунок використання частоти 2,4 ГГц.3Время роботи батареї залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера. Заявлений час роботи гарнітури без підзарядки (до 20 годин) розраховане при 50% гучності.

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO! CE

Мікрофон втілив в собі інноваційну технологію BLUE VO! CE, яка дає користувачеві можливість застосовувати різні фільтри голосу в режимі реального часу. За допомогою цих фільтрів голосу можна додати більш чітке, насичене і професійне звучання, знизивши рівень фонового шуму, зменшивши динамічний діапазон і усунувши супутнє шипіння. Оцініть переваги настроюється звуку студійної якості під час гри завдяки технології BLUE VO! CE і використання ігрового програмного забезпечення G HUB4РАСШІРЕННИЕ МОЖЛИВОСТІ, ТАКІ ЯК ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO! CE і об'ємним звучанням DTS HEADPHONE: X 2.0, ДОСТУПНІ ТІЛЬКИ НА ПК З ВСТАНОВЛЕНИМ ігрового програмного забезпечення LOGITECH G HUB. ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO! CE, ЗОКРЕМА, ПОЛІПШУЄ ЯКІСТЬ ВІДТВОРЕННЯ ЗВУКУ ПО ТЕХНОЛОГІЇ DTS.

НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ ЗРУЧНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ

Дужка з високоякісного алюмінію і армоване сталлю наголов'я відрізняються мінімалістичним і в той же час елегантним дизайном. Виключно зручні амбушюри з пеноматериала з ефектом пам'яті і наголов'я мають покриття з м'якої штучної шкіри. Завдяки продуманій конструкції і вдалому вибору матеріалу вони забезпечують пасивну шумоізоляцію. Крім того, на гарнітуру можна встановити більш м'які амбушюри з велюровим покриттям.

ТЕХНОЛОГІЯ ОБ'ЄМНОГО ЗВУЧАННЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Технологія DTS Headphone: X 2.0 дозволила в повній мірі реалізувати можливості формату 7.1 за рахунок високої чіткості звучання, поліпшеної якості відтворення низьких частот, а також ефектів наближення і віддалення джерела звуку. Завдяки новому способу визначення відстані тепер можна оцінити відстань до джерела звуку, щоб ще точніше обчислити розташування противника! 5Расшіренние можливості, такі як технологія Blue VO! CE і технологія об'ємного звучання DTS Headphone: X 2.0, доступні тільки на ПК з встановленим програмним забезпеченням Logitech G HUB. Технологія Blue VO! CE, зокрема, покращує якість відтворення звуку за технологією DTS.

ДИФУЗОРИ PRO-G ДІАМЕТРОМ 50 ММ

Дифузори PRO-G виготовлені з комбінованого сітчастого матеріалу, що забезпечує неймовірно чітке і точне відтворення звуку. Завдяки їм користувачі зможуть легко розрізняти звуки кроків і навколишнього середовища, що дасть величезні переваги під час гри. Оснастивши гарнітуру PRO-G нового покоління інноваційними дифузорами діаметром 50 мм, розробники домоглися небаченої раніше точності звукопередачи в більшому діапазоні частот, а також більш якісного відтворення низьких частот.

СЕРІЯ PRO

Бездротова гарнітура PRO X поповнила асортимент висококласного обладнання, розробленого в співпраці з провідними професійними гравцями. Все обладнання Logitech G PRO оснащено за останнім словом техніки і переслідує єдину мету: забезпечити гравцеві перемогу.

ГРАЙ І ПЕРЕМАГАЙ!

Logitech G - виробник продуктів для кіберспорту міжнародного рівня, моделі якого вибирають сотні професійних киберспортсменов по всьому світу. Наша компанія співпрацює з професійними гравцями з метою створення кращих зразків конкурентоспроможного ігрового спорядження.

Характеристики Logitech G PRO X Wireless Lightspeed Black

Дизайн та характеристики
Акустичний дизайн: Closed
Чутливість: 91.7 децибел
Опір: 35 Ом
Характеристики мікрофону: BLUE VO!CE Technology
Додаткова інформація
Додаткова інформація: EMEA
Тип аудіосистеми: Гарнітура
Призначення: ПК-мультимедіа
Підключення: Без дротів
Аудіовихід
Форм-фактор: Full Size (over-ear)
Розмір випромінювача: 50 mm
Тип кріплення: Head-band
Тип випромінювача: Динамічна
Частотна характеристика: 20Гц-20кГц
Системні компоненти: 2 динаміка
Мікрофон
Форм-фактор мікрофона: Flexible Arm
Технологія мікрофону: Electret Bias Condenser
Режим функціонування мікрофона: Моно
Частотна характеристика мікрофону: 100 Гц - 10 КГц
Дистанційне управління
Елементи керування звуком: ГучністьPowerCall answer/End
Характеристики: Foldable DesignDTS Headphone:X v2.0
Довжина кабеля: 2 м
Характеристики кабеля: Detachable Cable
Колір: Чорний
Аксесуари в комплекті: Splitter Короткий практичний посібник користувача Carrying Pouch
Кабелі в комплекті: АудіокабельКабель USB
Габарити та вага
Глибина: 138 мм
Висота (мм): 105 мм
Ширина: 94 мм
Номінальна вага: 320 грам