Bluetooth-гарнитура Realme Buds Q White (671373)

Код товару: 1106763
Немає в наявності
  • Інформація по Realme 671373
  • Виробник: Realme
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 671373

Опис Bluetooth-гарнитура Realme Buds Q White (671373)

Дизайн, натхненний самою природою
Хосе Леві провів більшу частину своєї юності на пляжах Нормандії. Під час своїх прогулянок по узбережжю він часто знаходив вчинені в своїй формі камінчики морської гальки, які мільйони років піддавалися впливу вітру і хвиль, щоб досягти такої округлості і гладкості.
Їх форма і лягла в основу дизайну realme Buds Q. Плавні обриси вкладишів як не можна краще підходять для ваших вух, а їх матова текстура робить образ остаточно завершеним.

Вишуканий дизайн
Протягом 180 днів Хосе Леві і команда розробників realme працювали над зовнішністю Buds Q. Перебравши більше 200 варіантів, вони змогли домогтися ідеальної кривизни, щоб створити елегантний і одночасно зручний дизайн. Плавні вигини і спеціальна технологія обробки поверхні, що надає їй приємну матову текстуру, прекрасно передають оригінальну фактуру морської гальки.

Легше аркуша паперу формату А4.
Кожен навушник realme Buds Q важить всього 3,6 г і зроблений з легкого, але міцного полімерного композиту (PC + ABS). А його ергономічна форма прекрасно вписується у вушний канал, забезпечуючи комфорт навіть при тривалому носінні.

Компактний розмір. Велика батарея
Незважаючи на скромні габарити, кожен навушник має вбудований акумулятор ємністю 40 мАг. Разом з батареєю на 400 мАг в зарядному кейсі це забезпечує realme Buds Q до 20 годин автономної роботи. Що дозволяє використовувати їх протягом всього дня.

Неймовірний звук
realme Buds Q оснащені великими 10 мм динаміками зі спеціальною композитної мембраною PEEK & PU і підтримкою динамічного посилення низьких частот. Завдяки чому вони забезпечують чисте звучання вокалу на середніх і високих частотах, а також насичені баси.

Потужний бас
Технологія Dynamic Bass Boost (DBB) робить бас більш потужним і глибоким, щоб ви змогли насолодитися звучанням улюбленої музики так, немов перебуваєте на концерті.

Характеристики Bluetooth-гарнитура Realme Buds Q White (671373)

Основные характеристики
Тип вакуумные
Тип подключения беспроводное
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Время работы разговор/ожидание 4.5 ч(20 ч)
Разъемы
Интерфейс Bluetooth 5.0
Физические характеристики
Цвет белый