Навушники Sony MDR-EX255AP Blue (MDREX255APL.E)

Код товару: 884267
Немає в наявності
  • Інформація по SONY MDREX255APL.E
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MDR-EX255AP Blue
  • Код виробника: MDREX255APL.E
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 4x17x6 см.
  • Короткий опис:

    дротове, Jack 3.5 мм, закриті, Випромінювач - 12 мм, 16 Ом, чутливість - 106 дБ, 5 - 25000 Гц, з мікрофоном, довжина шнура - 1.2 м, кількість jack(ів) - 1, кількість PIN (контактів) - 4, Blue, 3 г

Опис SONY MDR-EX255AP Blue

Навушники SONY MDR-EX255AP Black (MDREX255APB.E)
Компактність і висока якість звуку. Високочутливі 12-міліметрові динаміки в компактному корпусі забезпечують чітке звучання верхніх частот і потужні баси. Вбудований пульт і мікрофон для дзвінків в режимі гарнітури. Відповідайте на дзвінки в режимі гарнітури і перемикайте треки, не торкаючись до смартфону, - це можливо завдяки вбудованому в кабель пульту управління і мікрофона.
Стійкий до сплутування кабель. Стійкий до сплутування і перекручення рифлений кабель забезпечує комфорт при використанні навушників. Вкладиші чотирьох розмірів. Вкладиші чотирьох розмірів (SS, S, M і L) дозволяють адаптувати навушники під свої потреби для максимально комфортного прослуховування на ходу. Сумісність зі смартфонами, вбудовані пульт і мікрофон. Неодимові динаміки діаметром 12 мм для динамічного звуку. Зручні силіконові навушники-вкладиші міцно тримаються на вухах. Невелика маса дозволяє носити пристрій з собою. Y-подібний шнур довжиною 1,2 м. 12 мм, купольний тип (звукова котушка CCAW).
Історія компанії SONY почалася в травні 1946 року, коли талановитий підприємець Акіо Маріта і молодий інженер Масару Ібука відкрили в Токіо невелику майстерню радіодеталей. «Токійська науково-дослідна лабораторія», як назвали своє підприємство компаньйони, перший час випускала пристосування, рідко знаходили свого покупця. Першим успіхом компанії стала розробка і серійний випуск короткохвильових приставок до радіоприймачів.
Акіо Маріта і Масару Ібука усвідомлювали можливість виходу на світовий ринок і прагнули до цього всіма силами. Роблячи кроки до здійснення своєї мрії, компаньйони приділяли велике значення іміджу компанії. Застаріла назва корпорації поміняли на просте і запам'ятовується SONY (sonus - «звук», sonny - «син», sunny - «сонячний»), новим виробам стали давати гучні імена.
По-справжньому вдалим винаходом став створений в 1957 році перший японський транзисторний радіоприймач. Транзисторні радіоприймачі багато в чому перевершили лампові - вони були компактними і краще ловили сигнал. Масовий випуск новинки почався вже під маркою SONY. З цього часу починається історія компанії як всесвітньо відомого виробника самих різних аудіопристроїв.

Характеристики SONY MDR-EX255AP Blue

Тип підключення Дротові
Тип конструкції Вакуумні
Основний колір Синій
Призначення Для портативної техніки
Акустичне оформлення Закриті
Діаметр мембрани випромінювачів 12 мм
Тип випромінювачів Динамічні
Особливості випромінювачів Неодимові магніти
Чутливість 106 дБ/мВт
Опір до 16 Ом
Частотний діапазон 5-25 000 Гц
Кількість каналів Стереофонічні
Роз'єм mini-jack (3.5 мм)
Форма роз'єму L-подібний
Покриття роз'єма Позолочений
Довжина дроту 1.2 м
Тип кабеля Симетричний
Підключення кабеля Двостороннє
Особливості кабеля Круглий
Тип елементів живлення Немає
Тип кріплення Кріплення у вухах
Матеріал корпусу Пластик
Матеріал амбушур Силікон
Регулятор гучності Немає
Система активного шумопоглинання Немає
Функціональні клавіші Відповісти/закінчити розмову, пауза/відтворення, перемикання музичних треків, регулювання гучності
Наявність мікрофона Є
Розташування мікрофона На дроті
Кріплення мікрофону Фіксоване
Чутливість мікрофона 106 дБ/мВт
Частотний діапазон мікрофона 5-25 000 Гц
Направленість мікрофона Всенаправлений
Змінні амбушюри Є
Чохол в комплекті Немає
Додатково Гібридні вкладиші чотирьох розмірів (SS, S, M і L), регулятор кабелю
Вага 3 г
Гарантія 1 рік
Довжина кабеля, м 1.2
Артикул MDREX255APL.E