Навушники Sven AP-G988MV Black-Red

Код товару: 796458
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN AP-G988MV Black-Red
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AP-G988MV Black-Red
  • Вага: 0.48 кг.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), дротове, Jack 3.5 мм, закриті, Випромінювач - 50 мм, 32 Ом, чутливість - 108 дБ, 20 - 20000 Гц, з мікрофоном, довжина шнура - 1.2 м, кількість jack(ів) - 1, 2, Red, Black, 300 г

Опис SVEN AP-G988MV Black-Red

Навушники SVEN AP-G988MV готові до найсерйозніших випробувань. Вони здатні не тільки вразити реалістичністю відтворення комп'ютерних спецефектів, але ще і з точністю передавати найтонші звукові нюанси. Шепіт, тихий хрускіт гілки, обережні кроки - все найважливіше ви почуєте першим. Пасивна система шумозаглушення SVEN AP-G988MV гарантує надійний захист від сторонніх шумів - повна концентрація і нічого зайвого. Набридло грати? Ця модель готова показати себе з найкращої сторони при прослуховуванні музики, і, звичайно, буде дуже до речі при перегляді фільмів.

Нові навушники від SVEN по-справжньому зручні. Розробники приділили багато уваги ергономіці моделі. Великі амбушюри забезпечують хорошу шумоізоляцію і комфортно охоплюють вушну раковину. Регульоване наголів'я AP-G988MV є ідеальним способом налаштування навушники під себе, а м'яка вставка забезпечує високий рівень зручності при тривалому використанні. Невелика вага, якісні матеріали - в цій моделі кожна деталь підібрана так, щоб нічого не відволікало від гри. Кабель навушників має тканинне обплетення - завдяки йому він не скручується і отримує додатковий захист від пошкоджень. 4-pin роз'єм дозволяє підключати новинку до ігрових консолей.

Відмінний звук, зручність і відсутність сторонніх перешкод - що ще потрібно для справжнього геймера? У нас є ще одна хороша новина - ціна на ці навушники зовсім не кусається.

Характеристики SVEN AP-G988MV Black-Red

Призначення для телевізора
Акустичне оформлення закриті
Тип пристрою гарнітура
Тип геймерські (ігрові)
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення дуга над головою
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Кількість jack(ів) 2
Кількість PIN (контактів) 3/4
Опір навушників 32 Ом
Діаметр випромінювача 50 мм
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 108 дБ
Особливості регулятор гучності
Також шукають з мікрофоном
Чутливість мікрофона 58 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 30 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 16 кГц
Довжина шнура 1.2 м
Колір Red