Наушники Trust GXT 393 Magna WL 7.1 Surround Gaming Headset BLACK 22796

Код товару: 922127
Немає в наявності
  • Інформація по Наушники Trust GXT 393 Magna WL 7.1 Surround Gaming Headset BLACK 22796
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: GXT 393 Magna WL 7.1 Surround Gaming Headset BLACK
  • Код виробника: 22796
  • Вага: 0.84 кг.
  • Габарити: 260x210x130 см.
  • Короткий опис:

    тип устройства - гарнитура, Тип - геймерские (игровые), подключение - беспроводное, конструкция - накладные, тип крепления - дуга над головой, интерфейс подключения - штекер 3.5 мм, USB, сопротивление наушников - 32 Ом, минимальная воспроизводимая частота - 20 Гц, максимальная воспроизводимая частота - 20 кГц, чувствительность - 101 дБ, 18 часов, цвет - Black

Опис Наушники Trust GXT 393 Magna WL 7.1 Surround Gaming Headset BLACK 22796

Досконалість управління

Ігри - це набагато більше, ніж просто графіка. Отримайте задоволення від звуків гри завдяки цьому чудовому аксесуару систем зв'язку. Незалежно від того, до чого ви під'єднані - до комп'ютера, ноутбука або приставки - з бездротовою ігровою гарнітурою об'ємного звучання формату 7.1 Trust GXT 393 Magna ігровий процес стане ще більш приємним. Упевнені перемоги і нищівні поразки є невід'ємною частиною будь-якої ігрової кар'єри. Забезпечте собі солідну звукову базу завдяки динамікам діаметром 50 мм і виходьте переможцем із будь-якої ситуації. Технологія віртуального об'ємного звуку формату 7.1 гарантує, що ви будете в курсі всього, що відбувається: передбачайте кожен хід свого супротивника!



Грайте, не страждаючи через кабелі

Гарнітуру можна використовувати без дротового під'єднання в радіусі 15 метрів. Під'єднайте приймач USB до свого комп'ютера, ноутбука або PS4, і готуйтеся слухати переможну пісню. Не переживайте про те, що під час ігрового марафону гарнітура розрядиться. Ви зможете грати 18 годин поспіль без підзарядки гарнітури Magna.



Під'єднайте і працюйте

Ця гарнітура поставляється з аудіокабелем довжиною 1 м, роз'ємом 3,5 мм і подовжувачем довжиною 1 м для створення дротового з'єднання. Таким чином, можна під'єднати її до будь-якого з ваших пристроїв, наприклад, комп'ютера, ноутбука, Xbox, PlayStation або Switch. Також у комплект входить зарядний кабель micro-USB для зарядки гарнітури.



Зручність використання протягом тривалого часу


Гарнітура поставляється з м'якими і зручними амбушюрами. Чашки навушників оснащені регулятором гучності, кнопкою вибору режиму відтворення, вимкнення гучності і мікрофона. Крім того, вам не доведеться турбуватися про регулювання оголів'я. Завдяки його еластичності ви завжди будете впевнені в тому, що гарнітура ідеально сяде на голові.



Під'єднання з підсвічуванням

Гарнітура Magna має міцну конструкцію й обтічну форму. Вбудований мікрофон та інтегроване блакитне світлодіодне підсвічування з боків гарнітури доповнюють ігрові налаштування. Мікрофон відрізняється виразним і чистим звучанням. Насолоджуйтесь грою з друзями і відточуйте майстерність групової тактики.



 


 


 


 


 

Характеристики Наушники Trust GXT 393 Magna WL 7.1 Surround Gaming Headset BLACK 22796

Тип підключення Бездротове
Тип конструкції Повнорозмірні
Особливості Підсвічування
Основний колір Чорний
Акустичне оформлення Закриті
Діаметр мембрани випромінювачів 50 мм
Тип випромінювачів Динамічні
Особливості випромінювачів Неодимові магніти
Чутливість 101 дБ
Частотний діапазон 20-20000 Гц
Опір 32 Ом
Тип кріплення Наголов'я
Особливості конструкції Регульоване наголов
Матеріал корпусу Пластик
Регулятор гучності Є
Розташування мікрофона На навушниках
Кріплення мікрофону Фіксоване
Направленість мікрофона Всенаправлений
Інтерфейс Радіоінтерфейс (USB), mini-jack (разъем 3.5 мм)
Довжина дроту 2 м
Підключення кабеля Двостороннє
Артикул 22796