Навушники Vinga EPM050 Black (EPM050B)

Код товару: 933782
Немає в наявності
  • Інформація по Vinga EPM050B
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EPM050 Black
  • Код виробника: EPM050B
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 19x9x4 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, Jack 3.5 мм, 16 Ом, Випромінювач - 8 мм х4, закриті, 98 дБ, 1.2 м

Опис Vinga EPM050 Black

EPM050 Black — нові навушники від бренду Vinga, які володіють не тільки презентабельним дизайном, але і відмінними експлуатаційними характеристиками. Вони мають конструкцію внутрішньоканального типу. Це означає, що коли ви будете їх використовувати, спеціальні гумові накладки щільно закриють вушний канал і створять потужну звукоізоляцію, не дозволяючи проникати стороннім шумам.

У лівому і правому вкладиші розміщено по 2 динамічних випромінювача, діаметр кожного з яких складає 8 мм. Таким чином, навантаження на динаміки розподіляється рівномірно, що в свою чергу забезпечує відмінну чіткість звучання. Вся ця система здатна передавати звукові частоти в межах від 20 Гц до 20 кГц. Крім того, гарнітура працює досить голосно, адже загальний її опір дорівнює 16 Ом.

Підключення EPM050 Black до програвачів, смартфонів і ПК здійснюється за допомогою 120-сантиметрового кабелю, обладнаного виходом діаметром 3.5 мм з 4 контактами. Проводка розміщена в зміцненому кожусі. Оскільки це не просто навушники, а повнофункціональна гарнітура, в ній є мікрофон. Звукоприймач відрізняється досить високою чутливістю - до 43 дБ.

Завдяки вмонтованому модулю керування ви можете подавати деякі команди на телефон або плеєр: регулювати гучність, відповідати на дзвінки. У базову комплектацію входить також набір запасних змінних накладок, тому дані навушники підходять до будь-яких розмірів вушних каналів. А завдяки спеціальній засувці ви можете зафіксувати кабель на одязі так, щоб він не заважав під час пробіжок, занять спортом.

Характеристики Vinga EPM050 Black

Тип пристрою гарнітура
Тип музика і розваги
Підключення дротове
Назначение для телефону
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4
Опір навушників 16 Ом
Діаметр випромінювача 8 мм х4
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 98 дБ
Також шукають крапельки
Чутливість мікрофона 43 дБ
Довжина шнура 1.2 м
Колір Black