Навушники Vinga EPM050 Silver (EPM050S)

Код товару: 933783
Немає в наявності
  • Інформація по Vinga EPM050S
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EPM050 Silver
  • Код виробника: EPM050S
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 17x8x5 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, Jack 3.5 мм, 16 Ом, Випромінювач - 8 мм х4, закриті, 98 дБ, 1.2 м

Опис Vinga EPM050 Silver

EPM050 Silver — нові навушники від бренду Vinga, які володіють не тільки презентабельним дизайном, але і відмінними експлуатаційними характеристиками. Вони мають конструкцію внутрішньоканального типу. Це означає, що коли ви будете їх використовувати, спеціальні гумові накладки щільно закриють вушний канал і створять потужну звукоізоляцію, не дозволяючи проникати стороннім шумам.

У лівому і правому вкладиші розміщено по 2 динамічних випромінювача, діаметр кожного з яких складає 8 мм. Таким чином, навантаження на динаміки розподіляється рівномірно, що в свою чергу забезпечує відмінну чіткість звучання. Вся ця система здатна передавати звукові частоти в межах від 20 Гц до 20 кГц. Крім того, гарнітура працює досить голосно, адже загальний її опір дорівнює 16 Ом.

Підключення EPM050 Silver до програвачів, смартфонів і ПК здійснюється за допомогою 120-сантиметрового кабелю, обладнаного виходом діаметром 3.5 мм з 4 контактами. Проводка розміщена в зміцненому кожусі. Оскільки це не просто навушники, а повнофункціональна гарнітура, в ній є мікрофон. Звукоприймач відрізняється досить високою чутливістю - до 43 дБ.

Завдяки вмонтованому модулю керування ви можете подавати деякі команди на телефон або плеєр: регулювати гучність, відповідати на дзвінки. У базову комплектацію входить також набір запасних змінних накладок, тому дані навушники підходять до будь-яких розмірів вушних каналів. А завдяки спеціальній засувці ви можете зафіксувати кабель на одязі так, щоб він не заважав під час пробіжок, занять спортом.

Характеристики Vinga EPM050 Silver

Акустичне оформлення закриті
Тип пристрою гарнітура
Призначення для телефону
Матеріал амбушур силікон
Підтримка звуку 2.0
Тип музика і розваги
Підключення дротове
Конструкція внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Jack 3.5 мм
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4
Опір навушників 16 Ом
Діаметр випромінювача 8 мм х4
Мінімальна відтворювана частота 20 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість 98 дБ
Також шукають недорогі
Чутливість мікрофона 43 дБ
Довжина шнура 1.2 м
Колір Silver