Навушники Vinga HSM060 Red (HSM060RD)

Код товару: 942449
Немає в наявності
  • Інформація по Vinga HSM060RD
  • Виробник: Vinga
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HSM060 Red
  • Код виробника: HSM060RD
  • Вага: 0.2 кг.
  • Габарити: 21x20x6 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, Jack 3.5 мм, 32 Ом, Випромінювач - 40 мм, 1.2 м

Опис Vinga HSM060 Red

Vinga HSM060 — це навушники класичної конструкції. У них можна працювати за комп'ютером кілька годин поспіль, не відчуваючи дискомфорту. Якщо раптом знадобиться почути оточуючих, досить відвернути вгору одну з чашок або легким рухом зрушити прилад вниз, щоб він змістився на шию, охоплюючи її. Довжину дуги, що утримує чаші, можна регулювати, підганяючи виріб під розмір голови.

Під'єднання пристрою до мобільного гаджету або ПК здійснюється за допомогою знімного 120-сантиметрового кабелю, на обох кінцях якого розміщені штекери діаметром 3.5 мм. В моделі передбачено 4-контактний роз'єм. Подачу звуку виконують динамічні випромінювачі, здатні відтворювати частоти в діапазоні від 12 Гц до 20 кГц. Діаметр динаміків становить 4 см: завдяки такому розміром вони розвивають досить інтенсивний звуковий тиск, формують глибокі і керовані баси.

Вбудований мікрофон відрізняється високим рівнем чутливості — 54 дБ. Ваш голос буде передаватися чітко і голосно, адже Vinga HSM060 є, перш за все, гарнітурою для смартфонів і портативних плеєрів, а не просто навушниками. Тому вона розроблені так, щоб користувачеві було зручно швидко переключатися з прослуховування музики на голосовий дзвінок, розмовляючи під час ходьби або поїздки в транспорті.

Опір пристрою становить 32 Ом, тобто воно відноситься до категорії низькоомних. Тому його особливо рекомендується використовувати в поєднанні з «тихими» смартфонами, нездатними в звичайних умовах видавати гучний звук. Ця модель значно збільшить гучність відтворення за рахунок злегка підвищеного рівня споживання енергії. Крім того, у більшості сучасних телефонів і мультимедійних плеєрів вихідний опір становить близько 2 Ом, а це значить, що при навантаженні вище 50 Ом вони помітно гірше обробляють низькі частоти.

Vinga HSM060 має простий, але стильний дизайн. Всі елементи виконані з міцних зносостійких матеріалів. На внутрішній стороні чаш є м'які еластичні накладки, які виготовлені з приємного на дотик матеріалу, що імітує натуральну шкіру.

Характеристики Vinga HSM060 Red

Також шукають з мікрофоном
Тип пристрою гарнітура
Тип музика і розваги
Підключення дротове
Назначение для телефону
Конструкція повнорозмірні
Тип кріплення дуга над головою
Інтерфейс підключення штекер 3.5 мм
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4
Опір навушників 32 Ом
Діаметр випромінювача 40 мм
Мінімальна відтворювана частота 12 Гц
Максимальна відтворена частота 20 кГц
Чутливість мікрофона 54 дБ
Довжина шнура 1.2 м
Колір Red