Bluetooth-гарнитура Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S White (681066)

Код товару: 1095107
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 681066
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 681066

Опис Bluetooth-гарнитура Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S White (681066)

Сильний сигнал без спотворень
З Mi True Wireless Earphones 2S ви зможете слухати музику без перешкод і затримок, так немов ви перебуваєте на цьому концерті. Навушники оснащені оновленим двоядерним чіпом і використовують сучасну технологію синхронної передачі даних, яка дозволяє одночасно передавати звуковий сигнал на обидва навушника. Так само навушники підтримують аудіокодек LHDC, що забезпечує їм зниження затримок до мінімуму.

Стильний дизайн
Mi True Wireless Earphones 2S White мають стильний і лаконічний дизайн кейса, що дозволить вам залишатися в тренді. Навушники Earphones 2S забезпечують повну свободу від проводів і чудовий об"ємний звук.

Швидка зарядка
Спеціально для тих, хто не любить довго залишатися без музики, Xiaomi додала в свої навушники функцію швидкої зарядки. За допомогою цієї функції навушники здатні повністю заповнити запас енергії всього за 1 годину. Разом з цим, футляр також підтримує технологію бездротової зарядки Qi, що робить аксесуар ще більш зручним у використанні.

Управління одним торканням
Ви можете управляти музикою і викликами прямо на ходу, не дістаючи свій телефон з кишені. Чутливі сенсори моментально реагують на всі ваші команди, тому досить пари постукувань по навушника, щоб прийняти або відхилити дзвінок, поставити музику на паузу або викликати голосового помічника. Інфрачервоний датчик в кожному вкладиші може самостійно визначати, коли ви дістаєте навушник з вуха і автоматично припиняє відтворення музики. А також включає її знову, як тільки ви повертаєте вкладиш на місце.

Характеристики Bluetooth-гарнитура Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S White (681066)

Основные характеристики
Тип вкладыши
Тип подключения беспроводное
Время работы разговор/ожидание 5 ч
Конструкция микрофона встроенный в корпус
Разъемы
Интерфейс Bluetooth 5.0
Физические характеристики
Цвет белый