Навушники Yealink YHS33

Код товару: 933251
Немає в наявності
  • Інформація по Yealink YHS33
  • Виробник: Yealink
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: YHS33
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 13x12x5 см.
  • Короткий опис:

    гарнітура, дротове, пропрієтарний, Випромінювач - 28 мм, Активне шумозаглушення - є

Опис Yealink YHS33

Навушники Yealink YHS33 - це зручна провідна гарнітура, розроблена спеціально для використання з IP-телефонами Yealink серії SIP-2x і SIP-T38G. Дана гарнітура дуже комфортна в носінні, може використовуватися як на правому, так і на лівому вусі, має ультралегкий вага (50г.) І оснащена роз'ємом QD, що дозволяє швидко відключати і підключати гарнітуру.

Гарнітура Yealink YHS32 забезпечує чистий і якісний звук і має мікрофон з шумопоглинання. Гнучкий тримач мікрофона може повертатися на 330 градусів, що дозволяє ідеально налаштувати його розташування. У комплекті з гарнітурою йдуть два типи змінних вушних накладок, а система ActiveProtection захистить користувача від сильних акустичних ударів.

Зручна сучасна гарнітура Yealink YHS33 призначена для мережевих телефонів від ТМ Yealink вдосконаленого якості зі стандартним роз'ємом RJ9. Дана модель має кабель швидкого від'єднання типу QD. Чутливість передачі даної цього пристрою становить 42 дб.

Гарнітура підтримує широкосмугове аудіо і надає більш природне і чітке відтворення звуків під час розмов. Крім того, на мікрофоні встановлено ультрашумоподавленіе. Стріла мікрофона може повертатися в діапозоні 330 °.

Міцна і надійна конструкція цих навушників має сучасний і комфортний дизайн. У комплекті передбачені додаткові аксесуари: шкіряний амбушур, поролоновий амбушур, регульований затиск для одягу, продуманий гачок для гарнітури. Нова гарнітура Yealink YHS33 допоможе Вам ефективно здійснювати дзвінки не відриваючись від справ в щоденному насиченому робочому графіку. (+ Р)

Особливості гарнітури Yealink YHS33:
1xRJ9 роз'єм
Кабель швидкого від'єднання (QD)
Чутливість передачі -42,0 дБ. 1 В / Па
Широкосмугове аудіо для більш природного звуку і більш чітких розмов
Ультрашумоподавленіе на мікрофоні
Ергономічний і зручний дизайн
330 поворотна стріла мікрофона
надміцна конструкція
Plug and play
Кабель довжиною 1 м

Характеристики Yealink YHS33

Тип пристрою гарнітура
Призначення спеціальні
Тип VoIP і мультимедіа
Підключення дротове
Конструкція накладні
Тип кріплення дуга над головою
Інтерфейс підключення пропрієтарний
Діаметр випромінювача 28 мм
Активне шумозаглушення є
Особливості система шумозаглушення
Колір Black