Обігрівач Ardesto CH-1500MCW

Код товару: 905574
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto CH-1500MCW
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: CH-1500MCW
  • Вага: 5.42 кг.
  • Габарити: 72x47x10 см.
  • Короткий опис:

    15 кв.м, 1500 Вт, механічне, підлоговий, настінний, захист від замерзання, захист від перегріву, IP24, 4.4 кг, білий, конвектор

Опис Ardesto CH-1500MCW

Обігрівач Ardesto CH-1500MCW оснащений термостатом, а також простим і надійним блоком управління. Спеціальна обребрена конструкція закритого нагрівального елементу гарантує безшумну роботу приладу і створює потужний тепловий потік, забезпечуючи м'який і комфортний обігрів всього приміщення.

Ardesto - це бренд якісної і надійної побутової техніки. Ми пропонуємо крупно-побутову, дрібно-побутову та кухонну техніку, а також кліматичне обладнання. Спільна робота з італійськими інженерами дозволила реалізувати найбільш інноваційні та сміливі тенденції в світі промислового дизайну.

Техніка Ardesto доповнить і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Наші виробничі потужності розташовані в Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідають світовим стандартам, а вся продукція Ardesto проходить суворий контроль якості і сертифікована за європейськими і українськими стандартами. Гарантійне і післягарантійне обслуговування забезпечує широка мережа сертифікованих сервісних центрів, розташованих по всій країні.

Конвектор - це опалювальний пристрій, в якому реалізується передача теплової енергії від елемента нагрівання або теплоносія в опалювальне приміщення за допомогою конвекції. Суть природної конвекції полягає в тому, що, повітря від зіткнення з теплоносієм або нагрівальним елементом, спрямовується вгору - оскільки він легше, більш важкі маси холодних потоків займають звільнене місце. Таким чином забезпечується постійна циркуляція повітря, яка посилюється конструкцією конвектора, без додаткових механічних пристроїв.

В сучасних умовах, для середньостатистичної сім'ї, конвектор - це пристрій, що дозволяє прогріти квартиру в холодну погоду в міжсезоння (ранньої осені і пізньою весною). Коли опалювальний сезон вже закінчився або ще не розпочався, а температура вже стала надто низькою, ідеальним вибором стане такою індивідуальний обігрівач як конвектор. За відгуками покупців, конвектор краще масленого обігрівача.

Це обладнання відрізняється універсальністю, але не всі знають про його неймовірною ефективності. Конвектор оснащений нагрівальним елементом і привабливим корпусом, а ділянку внизу пристрій повинен використовуватися для забору прохолодного повітря з кімнати. Для нагрівання повітря в конвекторі застосовується нагрівальний елемент, а потім підігрітий, він виходить назовні через верх корпуса, зовні схожий на жалюзі.

Підігрітий повітря злітає вгору, до стелі, а через певний часовий проміжок остуджують і спускається донизу, де знову всмоктується обладнанням. Поетапний круговорот повітря є основним принципом функціонування кожного електричного конвектора, незалежно від виробника.

Характеристики Ardesto CH-1500MCW

Основні характеристики
Тип конвектор електричний
Установка для підлоги
настінний
Площа обігріву 15 кв.м
Потужність нагріву макс. 1.5 кВт
Управління механічне
Номінальна напруга 220 В
Номінальний струм 5.8 А - 6,8 А
Обсяг обігріву 37 м³
Температура поверхні 90 °С
Довжина кабеля 1.55 м
Функціональність
Нагрівальний елемент закритий оребрений
Термостат ✔ біметалічний
Додатково
Можливості відключення при перекиданні
Терморегулятор
Режим Anti Frost
Комплектація електроконвектор
кронштейни для настінної установки
пасивні опори для установки на підлозі
інструкція
Країна виробник Україна
Безпека
Клас захисту IP24
Клас енергозахисту II клас
Захист від замерзання
Захист від перегріву
Фізичні характеристики
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 4.4 кг
Габарити 66х45х11