Обігрівач Ardesto HCP-400WT

Код товару: 904934
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto HCP-400WT
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: HCP-400WT
  • Вага: 11.68 кг.
  • Габарити: 67x66x6 см.
  • Короткий опис:

    8 кв.м, 400 Вт, механічне, настінний, можливість використання у ванних кімнатах, IP34, 11.2 кг, білий, керамічний обігрівач

Опис Ardesto HCP-400WT

Обігрівач Ardesto HCP-400WT

Керамічна електропанель Ardesto HCP-400WT - призначена для обігріву будь-якого стандартного об'єкта: квартири, приватного будинку, комерційної нерухомості, бюджетної установи загальною площею до 8 м2. Обігрівач не тільки буде виконувати свої прямі "обов'язки", але і стане арт-об'єктом декору, прикрасою Вашої кімнати або службовим приміщенням.

Дуже економічний і одночасно ефективний електричний обігрівач, який швидко прогріє приміщення і створить в ньому комфорт і затишок. Керамічна електропанель не займає багато місця, не вимагає інтенсивного спостереження за собою і має безпечну температуру робочої поверхні.

Ardesto - бренд якісної і надійної побутової техніки. Пропонує Ardesto крупно-побутову, дрібно-побутову та кухонну техніку, а також кліматичне обладнання. Спільна робота з італійськими інженерами дозволила реалізувати найбільш інноваційні та сміливі тенденції в світі промислового дизайну. Техніка Ardesto доповнить і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.

Виробничі потужності розташовані в Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідають світовим стандартам, а вся продукція Ardesto проходить суворий контроль якості і сертифікована за європейськими і українськими стандартами. Гарантійне і післягарантійне обслуговування забезпечує широка мережа сертифікованих сервісних центрів, розташованих по всій країні.

Характеристики Ardesto HCP-400WT

Основні характеристики
Тип обігрівач інфрачервоний
Установка для підлоги
настінний
Площа обігріву 8 кв.м
Потужність нагріву макс. 0.4 кВт
Номінальна напруга 220 В
Обсяг обігріву 21 м³
Температура поверхні 90 °С
Довжина кабеля 1.7 м
Функціональність
Нагрівальний елемент Керамічний
Додатково
Можливості настінне кріплення
Комплектація кронштейни для настінної установки
інструкція
тепловідбивний екран
кріплення
Країна виробник Україна
Безпека
Клас захисту IP 54
Фізичні характеристики
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 12 кг
Габарити 60х60х1.4