Обігрівач Cecotec CCTC-05300

Код товару: 1105522
Немає в наявності
  • Інформація по Cecotec CCTC-05300
  • Виробник: Cecotec
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CCTC-05300
  • Вага: 0.9 кг.
  • Короткий опис:

    15 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, безшумний режим роботи, 1 кг, чорний, тепловентилятор

Опис Cecotec CCTC-05300

ЕФЕКТИВНЕ НАГРІВАННЯ
Відкрийте для себе Ready Warm 9500 Force, потужний вертикальний тепловентилятор потужністю 2000 Вт. Нагріває кімнату, яку ви хочете, швидко і ефективно. Вертикальний дизайн забезпечує велику стійкість, легкість і зручність у використанні. Крім того, він має світловий індикатор і захисну сітку, що запобігає доступ в салон.

МАКСИМАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ ДЛЯ ШВИДКОГО НАГРІВУ
Встановіть потрібну температуру в усіх кімнатах. Він оснащений регульованим термостатом для вибору між двома рівнями потужності: максимум 2000 Вт і мінімум 1000 Вт для оптимізації енергоспоживання.

3 РЕЖИМУ РОБОТИ ДЛЯ БУДЬ-ЯКИХ ПОТРЕБ
Виберіть бажаний рівень температури. Він має 3 режими роботи (еко, турбо і вентилятор), щоб можна було регулювати інтенсивність відповідно до ваших потреб. В економічному режимі ви можете насолоджуватися потужністю до 1000 Вт, знижуючи споживання енергії до мінімуму. У турбо-режимі ви швидко обігрієте кімнату максимальною потужністю до 2000 Вт. Також ви можете вибрати режим вентилятора.

ПОВНІСТЮ БЕЗПЕЧНИЙ
Обігрівачі Cecotec характеризують свою безпеку в будь-яких обставинах. У них є система Overprotect, готова вимкнути пристрій в разі виявлення перегріву. Завдяки цій системі можна уникнути пошкодження як самого обігрівача, так і приміщення, в якому він використовується.

Легко транспортувати
Асортимент обігрівачів розроблений з використанням системи Easy Go, щоб легко транспортувати пристрій в кімнату, яку ви хочете опалювати. Завдяки ергономічній ручці, компактному дизайну і легкості ви можете переміщати обігрівач і завжди залишатися в кімнаті при бажаній температурі.

Характеристики Cecotec CCTC-05300

Тип тепловентилятор
Площа обігріву 15 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент трубчатий
Тип управління механічне
Функції захисту захист від перегріву
Встановлення підлоговий
Режими роботи обігрів
Особливості терморегулятор
Додатково захист від перегріву
Габарити 230 х 255 х 155 мм
Вага 1 кг
Колір чорний
Тип обігрівача, для сінка тепловентилятор
Також шукають недорогі