Обігрівач Grunhelm РТС-2000

Код товару: 975763
Немає в наявності
  • Інформація по Grunhelm РТС-2000
  • Виробник: Grunhelm
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: РТС-2000
  • Вага: 10 кг.
  • Короткий опис:

    35 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, 1.9 кг, червоний, теплова гармата

Опис Grunhelm РТС-2000

Теплова електрична гармата GRUNHELM РТС-2000 використовується для роботи в невеликих приміщеннях, відмінно підійде для обігріву невеликих кімнат, наприклад спальні, кухні. Також ми рекомендуємо купити такий тепловентилятор для опалення офісного приміщення або для локального використання на робочому місці. Сам по собі агрегат досить простий у використанні, працює він автономно, без необхідності контролю з боку людини. До того ж ми хочемо звернути вашу увагу на те, що на теплову гармату ціна невисока, що робить її кращою для придбання.

Керамічний нагрівальний елемент

Використання як нагрівальний елемент керамічного Тена забезпечує для такої гармати додаткову надійність і ресурс в роботі. Він краще справляється з перепадами температури, забезпечує ефективний прогрів повітряного потоку, і що не менш важливо, він служить на порядок довше класичних нагрівальних елементів їх чорного металу або вольфрамової пружини.

2 режиму роботи: 1000/2000 Вт

Залежно від умов Ви зможете виконувати перемикання між двома режимами роботи для регулювання максимальної температури нагріву і потужності самого пристрою. Купити тепловентилятор GRUNHELM РТС-2000 вірне рішення, на додачу до перемикання режимів у нього є плавня регулювання температури для тонкої настройки самого інструменту.

Захист від перегріву

Завдяки наявності у неї системи захисту від перегріву забезпечується стабільна робота в будь-яких умовах і безпеку в експлікації. Він не вийде з ладу і не стане причиною загоряння завдяки системі контролю роботи нагрівального елементу і відключення при перегріві.

Компактні розміри і невелика вага

Малі розміри корпусу і вага такого приладу забезпечує додаткову зручність в його використанні. його можна швидко переміщати і розташувати навіть в самому невеликому приміщенні.

Характеристики Grunhelm РТС-2000

Також шукають недорогі
Встановлення підлоговий
Додатково захист від перегріву
Габарити (В х Ш х Г) 200 х 185 х 175 мм
Тип теплова гармата
Площа обігріву 35 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент ТЕН
Тип управління механічне
Режими роботи обігрів
Особливості термостат
Вага 1.9 кг
Колір червоний
Тип обігрівача, для сінка теплова гармата