Обігрівач Saturn ST-HT1245K Gray

Код товару: 798368
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-HT1245K Gray
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-HT1245K Gray
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    22 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, автоматичне відключення при перекиданні, режим холодного обдування, ручка для переміщення, 1.25 кг, сірий, тепловентилятор

Опис SATURN ST-HT1245K Gray

У будь-яку пору року – і коли за вікном сирої літній день, або вогкий осінній, або морозний зимовий, нам так необхідно трохи тепла. Тепловентилятори SATURN – це надійні захисники від холоду, яким можна довірити обігрів будинку.
Обігрівач SATURN ST-HT 1245 відрізняється ергономічним дизайном і високою продуктивністю. На корпусі з термостійкого пластику є світловий індикатор роботи і перемикач режимів. Цей компактний прилад потужністю 2000 Вт обігріває приміщення за рахунок інтенсивного безперервного потоку повітря через нагрівальний елемент за допомогою вбудованого вентилятора. Швидка швидкість нагріву і невисока ціна пристрою дозволяють такого виду нагрівача бути затребуваним у кіосках та невеликих приміщеннях до 22 кв. м. Прилад розумно обладнаний підставою з можливістю обертання, двома режимами роботи (обігрів і вентилятор), регульованим термостатом, захистом від перегрівання. Передбачена підлогова і настільна установка.
Модель оснащена захистом, яка відключає пристрій при досягненні граничної температури або при перекиданні. Ергономічний корпус з термостійкого пластику з функцією повороту дозволяє охопити всю кімнату для рівномірного обігріву повітря.

Характеристики SATURN ST-HT1245K Gray

Тип тепловентилятор
Площа обігріву 22 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент спіраль
Тип управління механічне
Установка підлоговий
Режими роботи 2
Термостат є
Особливості ручка для переміщення
Вага 1.25 кг
Колір сірий
Тип обігрівача, для сінка тепловентилятор