Обігрівач Saturn ST-HT8341K Gray

Код товару: 911274
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-HT8341K Gray
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ST-HT8341K Gray
  • Вага: 3 кг.
  • Короткий опис:

    22 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, настільний, захист від перегріву, режим холодного обдування, ручка для переміщення, 1.5 кг, сірий, тепловентилятор

Опис SATURN ST-HT8341K Gray

Обігрівач SATURN ST-HT8341K Gray

Тепловентилятор має максимальну  потужність 2000 Вт. Дизайн простий і компактний, що дає можливість даної моделі вписуватися в будь-який інтер'єр і займати мало місця. Є можливість вибирати між холодним, теплим і гарячим воздуxом. Корпус тепловентілятора SATURN ST-HT8341K Gray виконаний з термостійкого пластику. Для забезпечення безпеки присутні два рівня зaщіти - автоматичне відключення при перегріванні і плaвкій запобіжник. Для зручності інформування є світловий індикатор роботи. Термостат регулюється дуже легко.

Компанія Scarlett з'явилася в 1996 році і з тих пір пройшла шлях до лідера російського бізнесу в області створення і продажу домашньої побутової техніки. Компанія сформулювала свої завдання як безперервне вдосконалення якості створюваного продукту, грамотна політика маркетингу, максимальне задоволення запитів кінцевого користувача.

Найголовнішим фактором, що дозволяє досягати успіху, є високий рівень управління. Професіоналізм і досвід управлінської команди дозволяє отримувати хороші результати у виробництві і бізнесі. Успіх компанії Scarlett на ринку Росії підтверджує правильність обраного курсу.

Виробництво продукції Scarlett передано на аутсорсинг китайським заводам. Тобто вони не є власністю Arima Holding Corp, а лише відповідають за серійне виробництво техніки. Контролюється цей процес центральним офісом компанії, що знаходиться в Гонконгу. Керівництво Arima Holding Corp в Росії проводить маркетингові дослідження, які дозволяють детально вивчати ринок і споживачів. Дизайн і технічні функції товару розробляються китайцями, але з урахуванням особливостей російського ринку.

Характеристики SATURN ST-HT8341K Gray

Тип тепловентилятор
Площа обігріву 22 кв.м
Потужність 2000 Вт
Нагрівальний елемент спіраль
Тип управління механічне
Установка підлоговий
Режими роботи 2
Термостат є
Особливості ручка для переміщення
Габарити (В х Ш х Г), мм 290 х 215 х 175 мм
Вага 1.5 кг
Колір сірий
Тип обігрівача, для сінка тепловентилятор