Магнітола LG X-Boom (CK43)

Код товару: 911566
Немає в наявності
  • Інформація по LG CK43
  • Виробник: LG
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: X-Boom
  • Код виробника: CK43
  • Вага: 9.16 кг.
  • Габарити: 82x37x25 см.
  • Короткий опис:

    Кількість каналів - 2.0, загальна вихідна потужність (RMS) - 300 Вт, інтерфейси - USB, Bluetooth, AUX

Опис LG X-Boom

Магнітола LG X-Boom (CK43)

В наші дні якісну музику можна відтворювати з різних джерел, тому ця аудіосистема оснащена стандартним допоміжним аналоговим стерео входом, а також двома USB-портами для зручного відтворення цифрової музики з зовнішніх носіїв.

EZ File Search. Управляти звуком і програє доріжками дуже легко завдяки зручним регульованим коліщаткам, розташованим на передній частині горизонтального основного блоку.

Синхронізація звуку з ТБ. Насолоджуйтесь потужним звучанням улюблених серіалів, фільмів і спортивних матчів. Для підключення цієї аудіосистеми до сумісного телевізора LG дроти не потрібно. Управляти гучністю можна за допомогою телевізійного пульта.

Чим більше тим краще. Функція бездротового об'єднання пристроїв Wireless Party Link дозволяє підключати дві аудіосистеми LG одночасно для створення в 2 рази більше потужного звучання. Крім того, ви можете мікшувати треки за допомогою будь-якої сумісної аудіосистеми LG.

Multi Jukebox. За допомогою мобільних пристроїв до трьох осіб одночасно можуть підключатися до аудіосистеми і створювати плейлист прямо під час вечірки не перериваючи її. Просто виберіть потрібний аудіотрек і додайте його в список відтворення.

LG - популярна марка корейської побутової техніки. Корейська електронна промисловість почала своє бурхливе зростання з народження в 1958 році компанії Gold Star, яка випустила вже в 1965 році перший холодильник. Цей момент відкрив нову епоху. До 1980 року фірма склала серйозну конкуренцію лідерам по виробництву техніки, перетворившись в творця нових технологій.

LG, як найменування торгової марки Gold Star народилося в 1996 році з метою проведення грамотної маркетингової стратегії. Буква G - перша літера Gold Star, фірми, яка народилася в 1958 році, а L в імені LG взято у Lucky Chemical. Нове ім'я стало зручним і швидким у вимові.

Асортимент продукції компанії дуже широкий: холодильники побутового та промислового призначення, пилососи та системи кондиціонування, морозильні камери, мікрохвильові печі, пральні машини. Заводи LG розміщені по всьому світу: на території Китаю, Туреччини, Індії, на Філіппінах, в Бразилії, у В'єтнамі.

Компанія LG є прихильником інноваційних технологій. Вона вже в даний час радує споживачів такими новаціями, як холодильник, мікрохвильова піч та кондиціонер з виходом в глобальну мережу Інтернет, пральними машинами цифрового типу.

 Але такі моделі високотехнологічного типу доступні поки не кожному, тому компанія LG в своїй роботі не забуває про масове споживача, у якого корейська техніка дуже популярна, і випускає доступні за ціною моделі. На ринку України техніка компанії LG популярна і представлена ​​в широкому асортименті.

Характеристики LG X-Boom

Основні
Додатково
Комплектація інструкція користувача
пульт ДК
гарантійний талон
радіоантена
кабель для підключення колонок
батарейки для пульта ДУ
Габарити ( ВxШxГ ) 163 x 300 x 250 - основний модуль, 306 x 201 x 220 мм - фронтальна колонка
Тип Аудіосистема
Потужність 300 Вт (фронтальна колонка: 150x2 Вт)
Формула акустики 2.0
Кількість смуг 1 полоса
Носії
Завантаження дисків горизонтальна
Tипи дисків CD-R
CD-RW
Audio-CD
Чейнджер ( кількість дисків ) 1 диск
Мультимедіа
Підтримка MP4
Еквалайзер
Особливості Управління зі смартфона
Приглушення звуку
Автоматичний початок відтворення музики
Оновлення прошивки через смартфон (FOTA)
X-Boom Plus / Party Link (бездротове об'єднання пристроїв)
Авто DJ
2-к. стерео (By-Pass)
Автоматическое вкл./выкл. при подключении по Bluetooth
Удаление файлов
Сканирование
Пропуск
Мультиподключение нескольких смартфонов по Bluetooth
Запрограмированный режим воспроизведения
Bass Blast
Multi Juke box
Радіо тюнер
Тип тюнера цифровий
Діапазони тюнера FM
Пам'ять, кількість станцій 50
Інтерфейси
USB-порт
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Фізичні
Колір Чорний