Мікросистема Philips TAM3205/12

Код товару: 1113760
Немає в наявності
  • Інформація по Philips TAM3205/12
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: TAM3205/12
  • Вага: 4.641 кг.
  • Габарити: 59x32x19 см.

Опис Мікросистема Philips TAM3205/12

Музична мікросистема
Слухайте подкасти та улюблену музику у всіх деталях. Знову відкрийте для себе музику з компакт-дисків і слухайте радіо. Ця мікросистема з класичним дизайном відмінно звучить в невеликих приміщеннях і підтримує інші джерела, що підключаються через USB або аудіовхід.

Вся Ваша музика
Ця стильна мікросистема дозволяє відтворювати плейлисти і багато іншого через Bluetooth і з компакт-дисків, а також слухати FM-радіо. Цифровий тюнер з 10 передустановками забезпечить чіткий прийом сигналу, а CD-плеєр підтримує формат MP3 і записані CD.

Гучномовці з фазоінвертором. Насичені баси
Вертикальні гучномовці дозволяють оцінити якісне звучання і потужні баси з НЧ-динаміків 3 "і фазоінверторів. Максимальна вихідна потужність 18 Вт дозволяє наповнити звуком невелике приміщення, наприклад кабінет або спальню.

Класичний дизайн
Двутонние основний пристрій і динаміки, виконані в стилі систем Hi-Fi. Рельєфний регулятор гучності дає відчуття комфорту при використанні. На передній панелі пристрою знаходяться кнопки для керування відтворенням і вибору джерела.

Цифрове керування звуком. Виберіть звучання до душі
Хіп-хоп, класичні симфонії або рок-опера? Що б ви не любили, функція цифрового керування звуком на цій микросистеме дозволить любити це більше. Вибирайте з доступних попередніх звуку, щоб ваші улюблені композиції звучали ще краще.

Атмосфера домашнього затишку
Ця мікросистема з живленням від мережі змінного струму буде чудово виглядати в будь-якому інтер"єрі. Радіус дії бездротового підключення Bluetooth становить 10 метрів, а USB-порт дозволяє заряджати мобільний пристрій. Простий у використанні пульт дистанційного керування дозволяє легко налаштовувати функції.

Характеристики Мікросистема Philips TAM3205/12

Основні
Тип мікросистема
Потужність 18 Вт
Формула акустики 2.0
Носії
Завантаження дисків горизонтальна
Tипи дисків MP3-CD
CD
Мультимедіа
Особливості Будильник
Bass Reflex
Цифрове управління звуком
Світлодіодний дисплей
Інтерфейси
USB-порт ✔ для зарядки
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Фізичні
Колір Чорний
Габарити ( ВxШxГ ) 18 x 12.1 x 24.7 (головний блок)