Акустична система Sven SRP-450 black

Код товару: 931625
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN SRP-450 black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SRP-450 black
  • Вага: 0.65 кг.
  • Короткий опис:

    провідне, 1.0, AUX, Потужність, Вт - 3, пластик, 0.65 кг

Опис SVEN SRP-450 black

Акустична система SVEN SRP-450 black

Особливості: вбудоване FM / AM / SW радіо. Телескопічна поворотна антена. Можливість проводового підключення до джерела звуку.

Компанія Sven з'явилася в 1991 році. Це були роки, коли багато компаній вибирали не найважчий шлях, пов'язаний з просуванням на ринок продукції відомих світових виробників, що було гарантією хорошого збуту продукції, оскільки російським виробникам товарів з області високих технологій довіри абсолютно справедливо на ринку не було. Така ситуація на ринку не сприяла відкриттю російських виробництв. Марка Sven народилася саме в такий складний період і мала успіх.

Марка Sven довела розумність своєї появи на ринковій арені. Успіх компанії визнач такі фактори, як грамотний вибір заводів-виготовлювачів, організація суворого контролю якості продукції, ведення власних наукових і дослідницьких розробок. Властивості товару, що випускається ретельно вивчаються перед тим, як продукція виходить на ринок. Дослідницька лабораторія займається дослідженням зразків продуктів, що випускаються на їх відповідність технічним стандартам.

Фахівцями компанії постійно ведуться розробки не тільки найсучаснішої апаратури найвищої якості, що задовольняє запити самого вимогливого споживача, а й головне - розрахованої на масового покупця.

Сувора політика якості і зважені ціни дозволили компанії SVEN зайняти одне з лідируючих положень на українському і східно-європейському ринках побутової і комп'ютерної електроніки та інших товарів - незмінно зростає з року в рік число покупців товарів з маркою SVEN яскраве тому підтвердження.

Характеристики SVEN SRP-450 black

Виробник Sven
Модель SRP-450 black
Артикул SRP-450 black
Тип портативні колонки
Підключення провідне
Установка полична
Кількість каналів 1.0
Мінімальна частота відтворення 150 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми AUX
Потужність колонок, Вт 3
Оснащення вбудований FM-приймач
Живлення мережа
батарейки
Матеріал корпусу пластик
Вага 0.65 кг