NAS 3.5" 4TB WD (WDBMUT0040JWT-EESN)

Код товару: 863894
Немає в наявності
  • Інформація по WD WDBMUT0040JWT-EESN
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 3.5" 4TB
  • Код виробника: WDBMUT0040JWT-EESN
  • Вага: 2.95 кг.
  • Габарити: 28x22x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, процесор - Realtek RTD1296PB-CG, системна пам'ять - 1024 Мб, кількість слотів для HDD - 2, підтримувані типи HDD - 3.5” SATA, кількість встановлених HDD - 4 TB, інтерфейси - Ethernet, порти - 1 х RJ-45, 2 x USB 3.0

Опис WD 3.5" 4TB

My Cloud Home Duo є простим у використанні дводисковим персональним накопичувачем, який підключається безпосередньо до домашнього маршрутизатора з Wi-Fi, забезпечуючи можливість для централізованого зберігання всіх ваших цифрових даних. Завдяки двом дискам, що працюють у режимі дзеркального запису, ваші дані автоматично зберігаються двічі.

Місце для централізованого зберігання та впорядкування всіх ваших даних
Маючи вдома достатньо місця для централізованого зберігання всіх фотографій, відеозаписів та файлів, можна впорядкувати їх на власний розсуд та отримувати доступ до них звідусіль, де є підключення до Інтернету.

Швидке та просте налаштування
Просто підключіть My Cloud Home Duo до маршрутизатора з Wi-Fi.
За допомогою мобільного пристрою відкрийте сторінку MyCloud.com/hello та налаштуйте обліковий запис, після чого ви зможете виконувати резервне копіювання, отримувати доступ до даних та ділитися ними з іншими. Все це без комп'ютера та щомісячної абонентської плати.

Всі дані зберігаються двічі завдяки режиму дзеркального запису
Накопичувач оснащений двома жорсткими дисками, що працюють у режимі дзеркального запису (RAID 1), тому всі фотографії, відео та інші файли зберігаються на одному диску і автоматично копіюються на другий диск.

Доступ з будь-якого пристрою
Використовуйте програми My Cloud Home для мобільних пристроїв та настільних комп'ютерів, а також сайт MyCloud.com, щоб надсилати на накопичувач та відкривати з нього файли, ділитися ними, а також транслювати відеозаписи, збережені на пристрої My Cloud Home Duo.

Автоматичне резервне копіювання фотографій та відео з телефону
Завдяки автоматичному резервному копіюванню фотографій та відео з телефону на накопичувач My Cloud Home Duo у вас завжди буде місце, щоб знімати далі.

USB-порт для імпорту фотографій та відео із зовнішніх пристроїв
На тильній стороні корпусу My Cloud Home Duo є USB-порт, за допомогою якого можна швидко імпортувати фотографії та відео з різних пристроїв, розосереджених по всьому будинку, наприклад з флеш-накопичувачів USB і зовнішніх жорстких дисків.

Пошук файлів, що дозволяє швидко знаходити вміст
Проста функція пошуку у програмах My Cloud Home для мобільних пристроїв та настільних комп'ютерів, а також на сайті MyCloud.com допоможе вам швидко знаходити потрібні фотографії, відеозаписи, фільми та документи.

Програми сторонніх розробників для індивідуального налаштування
Щоб пристрій My Cloud Home Duo повністю відповідав вашим особистим потребам та уподобанням, використовуйте доступні для завантаження служби, серед яких Plex Media Server, Dropbox, Google Drive та багато інших.

Окремий закритий простір для кожного користувача
Запропонуйте членам сім'ї та друзям створити індивідуальні облікові записи. Кожен запрошений користувач може настроїти на пристрої окремий закритий простір, доступ до якого буде лише у нього. Такий користувач зможе керувати своїм вмістом, отримувати доступ до нього і ділитися ним на свій розсуд.

Завантаження із хмарної служби для централізованого зберігання всіх даних
Фотографії, відео та інші файли з ваших облікових записів у хмарних службах, включаючи Dropbox, Box, Google Drive, Facebook та багато інших, автоматично завантажуються на пристрій My Cloud Home Duo.

Автоматичне резервне копіювання даних з усіх домашніх ПК та комп'ютерів Mac
Пристрій My Cloud Home Duo має величезну ємність і підключається до мережі для бездротового резервного копіювання даних з кожного домашнього комп'ютера в єдине централізоване сховище. Він без проблем працює з програмою резервного копіювання для Windows та програмою Time Machine.

Характеристики WD 3.5" 4TB

Тип класичний
Процесор Realtek RTD1296PB-CG
Тактова частота процесора 1400 МГц
Системна пам'ять 1024 Мб
Кількість слотів для HDD 2
Підтримувані типи HDD 3.5” SATA
Максимальний обсяг пам'яті внутрішніх HDD 20000 Гб
Кількість встановлених HDD 4 TB
Інтерфейси Ethernet
Порти 2 x USB 3.0
Тип установки настільний
Ширина 102 мм
Довжина 179 мм
Висота 160 мм
Вага 2.29 кг