NAS 3.5" 6TB My Cloud Home Duo WD (WDBMUT0060JWT-EESN)

Код товару: 879557
Немає в наявності
  • Інформація по WD WDBMUT0060JWT-EESN
  • Виробник: WD
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 3.5" 6TB My Cloud Home Duo
  • Код виробника: WDBMUT0060JWT-EESN
  • Вага: 2.9 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, процесор - Realtek RTD1295PB-CG, системна пам'ять - 1024 Мб, кількість слотів для HDD - 2, підтримувані типи HDD - 3.5” SATA, кількість встановлених HDD - 6 TB, інтерфейси - Ethernet, порти - 1 х RJ-45, 2 x USB 3.0

Опис WD 3.5" 6TB My Cloud Home Duo

Персональний хмарний накопичувач WD My Cloud Home Duo допоможе вам зберігати всі свої файли централізовано і звертатися до них з будь-якого джерела з блискавичною швидкістю. Отримаєте масу вільного простору без будь-якої абонентської плати. А завдяки функції відправки файлів з мобільних пристроїв ви зможете надійно зберегти все, що вам дорого, вдома, у своїй персональній хмарній системі.
Персональна хмарна система для ваших медіа та інших файлівMy Cloud дає вам можливість централізовано і надійно зберігати всі свої матеріали вдома. Без абонентської плати. Без обмежень.
Централізація медіаколекції вашої родиниЦентралізовано і захищено зберігайте та упорядковуйте всі фотознімки, відеоролики, мелодії і важливі документи своєї сім'ї в своїй домашній мережі.
Доступ звідки завгодноЗвертайтеся до свого цифрового життя з комп'ютерів типу PC і Mac, планшетів і смартфонів, де б ви не були. Завдяки безкоштовним програмам WD ваша персональна хмара завжди буде з вами.
Гнучкі можливості резервного копіюванняРезервне копіювання по-вашому. До програми WD SmartWare Pro користувачі ПК можуть самі вибирати, коли, куди і як зберігати резервні копії файлів. Користувачі Mac можуть використовувати всі можливості програми резервного копіювання Apple Time Machine для того, щоб захистити свої дані.
Збільшіть ємність свого планшета і смартфонаНадсилайте фотознімки та відео відразу в свою персональну хмарну систему, де б ви не були, і звільняйте місце на своїх мобільних пристроях.
Автоматичне резервне копіювання всіх ваших комп'ютерівЛегко створюйте резервні копії файлів з усіх комп'ютерів типу PC і Mac в своєму будинку.

Характеристики WD 3.5" 6TB My Cloud Home Duo

Тип класичний
Процесор Realtek RTD1295PB-CG
Тактова частота процесора 1400 МГц
Тип встановленої оперативної пам'яті DDR3
Системна пам'ять 1024 Мб
Кількість слотів для HDD 2
Підтримувані типи HDD 3.5” SATA
Кількість встановлених HDD 6 TB
Підтримувані веб браузери Safari
Інтерфейси Ethernet
Порти 2 x USB 3.0
Тип установки настільний
Ширина 102 мм
Довжина 160 мм
Висота 179 мм