Хлібопічка Ardesto BMG-1000

Код товару: 1151359
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto BMG-1000
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: BMG-1000
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 35x34x27 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 500 Вт, максимальна вага випічки - 900 г, вибір розміру хліба - так, вибір кольору скориночки - так, габарити - 29.8 х 20.8 х 31 см, вага - 4.3 кг, колір - білий

Опис Ardesto BMG-1000

Велика порція

Хлебопечка Ardesto BMG -1000 використовує в своїй роботі всебічний підхід, дозволяючи користувачеві приготувати масу виробів з борошна, докладаючи значних зусиль. Ви можете вибрати обсяг порції, максимум якої складе 900 г, що дорівнює великий буханці хліба для всієї родини.

Антипригарна форма

Використовувана для випічки ємність має типові для формування буханця обриси, за рахунок чого кожна одиниця буде відповідати за попередню. Тісто, опинившись всередині, не пристає до стінок завдяки антипригарному шару на поверхні чаші. Рівномірний розподіл температури в сукупності з гладкою поверхнею ємності дає ідеальний результат.

Електронне урядування

На кришці розміщується панель з LED-екраном і плоскими кнопками. Швидке реагування на команди і зрозумілий процес налаштування істотно спрощують взаємодію з хлібопіч. Оглядове віконце дозволить візуально контролювати процес зміни хліба: його перетворення з шматочка тіста в повноцінну буханку, створену за ідеальною рецептурою.

Доступні рецепти

В арсеналі можливостей побутової техніки 18 програм готування, серед яких солодка випічка, цільнозерновий хліб, швидкі режими, кондитерська продукція, власна рецептура та ін. При цьому є програми, що не мають відношення до випічки і хліба: такі рецепти як «Рис», «Йогурт »,« Гасіння м'яса »,« Джем »та інші використовують можливості закритої камери та постійної підтримки тепла.

Додавання сухофруктів

Опція додавання сухофруктів в випічку на етапі замішування дозволить створювати неймовірні десерти і вишукані варіанти хліба. Автоматизація процесу знімає з користувача вагому частину навантаження, дозволяючи насолодитися процесом готування і отриманим продуктом.

Характеристики Ardesto BMG-1000

Основні
Максимальна вага випічки 900 г
Потужність 500 Вт
Оснащення
Дисплей ✔ LED
Антипригарне покриття
Програми приготування
Програми приготування хліба базовий режим
цільнозернове борошно
швидкий режим
ультрашвидкий режим
рисова мука
випічка
"твій рецепт"
Програми приготування тіста паста
тісто
Приготування кондитерських виробів варення/джем
солодка випічка
кондитерські вироби
рисове тістечко
Bean Jelly
заварний крем
Інші програми йогурт
Смаження
тушковане м'ясо
Можливості
Додатково електронне управління
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 29.8х20.8х31
Вага 4.3 кг
Комплектація лопать для замісу тіста
мірна чаша
мірна ложка
форма для хліба
гачок
ємність для автоматичної подачі горіхів і сухофруктів