Хлібопічка Mystery MBM-1207

Код товару: 807207
Немає в наявності
  • Інформація по Mystery MBM-1207
  • Виробник: Mystery
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MBM-1207
  • Короткий опис:

    Потужність - 650 Вт, максимальна вага випічки - 1000 г, вибір розміру хліба - так, вибір кольору скориночки - так, габарити - 29х28,4х30 см, вага - 4.4 кг, колір - білий

Опис Mystery MBM-1207

З хлібопічкою MYSTERY MBM-1207 приготування хліба не вимагає ніяких зусиль, досить просто помістити в неї інгредієнти і вибрати необхідну програму випічки, все інше піч зробить сама. Особливістю хлебопечей MYSTERY є наявність спеціального таймера, який дозволяє відкласти початок приготування. Це означає, що, засипавши інгредієнти з вечора і встановивши відстрочку по таймеру, можна отримати до ранкового сніданку прекрасний свіжий запашний хліб.

Для виготовлення хліба підійде тісто з будь-яких видів борошна пшеничного, житнього, ячмінного, кукурудзяної та інших. Добавки також можуть бути будь-які: насіння кунжуту, горіхи, курага, чорнослив, сир... Хлібопічка MYSTERY дозволяє отримати хліб різного ступеня «рум’яності» — зі скоринкою 3 видів, від світлої до темної.

Процес приготування хліба здійснюється за рахунок постійного перемішування тіста і рівномірного нагріву камери. Причому така технологія підходить не тільки для хліба. За допомогою печей MYSTERY MBM можна з рівним успіхом зварити джем в домашніх умовах, що по достоїнству оцінять всі домогосподарки. Моделі відрізняються один від одної кількістю програм випічки і дизайном. Хлібопічка MYSTERY MBM-1207 має потужність — 650 Вт і 19 програм приготування. Хлібопічка MYSTERY відмінно впишеться в інтер’єр вашої кухні, радуючи смачними, ароматними стравами.

Характеристики Mystery MBM-1207

Основные характеристики
Потребляемая мощность 600 Вт
Дисплей есть
Тип управления электронное
Таймер/Отсрочка старта есть
Максимальный вес выпечки 1000 г
Форма выпечки прямоугольная
Диспенсер нет
Количество программ выпечки 19
Пшеничный хлеб есть
Ржаной хлеб есть
Бородинский хлеб нет
Диетический хлеб есть
Хлеб без клейковины нет
Французский хлеб есть
Быстрая выпечка есть
Тесто для пельменей есть
Тесто для пиццы есть
Йогурт есть
Варенье есть
Материал корпуса пластик
Цвет корпуса белый