Хлібопічка Panasonic SD-B2510WTS

Код товару: 1215980
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC SD-B2510WTS
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SD-B2510WTS
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 46x41x32 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 550 Вт, максимальна вага випічки - 1100 г, вибір розміру хліба - ні, вибір кольору скориночки - так, габарити - 41 х 37 х 25 см, вага - 7.6 кг, колір - білий

Опис PANASONIC SD-B2510WTS

Точний контроль температури - бездоганний результат
Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Саме тому в хлібопічки B2510 використовуються два вбудованих датчика для визначення внутрішньої і зовнішньої температури, що дозволяє оптимізувати програми на кожному етапі. Незалежно від кліматичних умов ви завжди будете отримувати чудовий результат.

Технологія замісу тіста як у професійній пекарні
З хлібопічю B2510 ви будете насолоджуватися свіжим і хрустким хлібом як з пекарні кожен день. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замісу тіста, використовувану в професійних пекарнях. Унікальна лопатка для замісу взаємодіє з ребрами в формі для випічки, розташованими особливим чином, що забезпечує приготування смачного хліба з ідеальною текстурою.

4 програми для приготування без глютену
Хлібопіч B2510 ідеально підходить для людей, які страждають на целіакію або охочих скоротити кількість глютену в раціоні. Програми для приготування хліба без глютену, кексів, теста для піци і пасти дозволяють виключити вживання алергенів і насолоджуватися смаком улюблених страв.

Хлібопіч все зробить за вас
З 21 автоматичною програмою на вибір ви можете випікати практично будь-який вид хліба - дріжджовий, малодрожжевий, бездріжджовий, без глютену, хліб на заквасці. Замішувати різне тісто - для булочок, піци, пельменів, вареників тощо. Готувати кекси, варення, джем, фрукти в сиропі. Єдине обмеження - це ваша уява.

Правильний хліб в потрібний час
Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто засипте інгредієнти ввечері, а потім встановіть таймер на ранок - до 13 годин. Середній, великий або дуже великий вагою до 1,1 кг, з вибором кольору скоринки ... свіжий хліб ніколи не був краще.

Характеристики PANASONIC SD-B2510WTS

Особливості автовимкнення
Максимальна вага випічки 1100 г
Вибір розміру хліба ні
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки темна
Форма для випічки хліба прямокутна
Програми французький хліб
Відкладений старт так
Збереження програми при перебої електроенергії так
Дисплей так
Матеріал корпуса пластик
Габарити 41 х 37 х 25 см
Вага 7.6 кг
Комплектація мірна ложка
Потужність 550 Вт
Колір білий