Хлібопічка Vimar VBM 685 (VBM685)

Код товару: 770534
Немає в наявності
  • Інформація по VIMAR VBM685
  • Виробник: VIMAR
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VBM 685
  • Код виробника: VBM685
  • Вага: 5.15 кг.
  • Габарити: 39x33x28 см.
  • Короткий опис:

    Потужність - 550 Вт, максимальна вага випічки - 1000 г, вибір розміру хліба - так, вибір кольору скориночки - так, колір - сріблястий

Опис VIMAR VBM 685

Хлібопіч VIMAR VBM 685 (VBM685)
Хлібопіч ТМ "Vimar" допоможе вам не тільки спекти хліб і булочки без особливих зусиль, але і приготує виключно смачний кекс або іншу випічку, тісто для піци або млинчиків, зварить смачний фруктовий або ягідний джем і навіть приготує йогурт.

Особливості: потужність, Вт: 550. Кількість програм: 19. Вибір ваги готового виробу, г: 500-750-1000. Можливості приготування: джем, йогурт, розморожування, тісто для піци, чорний хліб і швидке приготування хліба. Відстрочка старту, ч: 15. Підтримання тепла, хв: 60. Матеріал корпусу: нержавіюча сталь. Кількість місильних гаків: 1. Переваги: ​​антипригарне покриття бака; велике оглядове вікно; 3 ступеня запікання скоринки.

Сучасна хлібопічка - автоматизований побутовий прилад для випічки хліба різної форми і складу. Прилад дозволить заощадити на покупці хлібних продуктів в супермаркеті (з 1 кг борошна виходить до 3 буханок) і дозволити експериментувати з рецептурою випічки - створювати власний хліб, вибираючи добавки до смаку, не шкодуючи улюблених інгредієнтів. Купити якісну хлібопічку - завбачливий вибір тих, хто випікає хлібобулочні продукти в духовці газової або електричної плити.

Це гарантія економії сімейного бюджету, а також часу на підготовку тесту - пристрій автоматично змішує інгредієнти і замішує тісто потрібної консистенції. Для приготування хліба досить засипати потрібні інгредієнти в чашу і вибрати відповідну програму: апарат запікає підійшло тісто за допомогою електричного нагрівального елементу.

Характеристики VIMAR VBM 685

Потужність 550 Вт
Максимальна вага випічки 1000 г
Вибір розміру хліба так
Вибір кольору скориночки так
Варіанти кольору скоринки темна
Форма для випічки хліба прямокутна
Програми швидка випічка
Відкладений старт так
Підтримка температури так
Матеріал корпуса нержавіюча сталь
Колір сріблястий