Варочна поверхня Liberty PG3121BG-CCW (454)

Код товару: 892389
Під замовлення
4348 Грн
  • Інформація по LIBERTY PG3121BG-CCW (454)
  • Виробник: LIBERTY
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: PG3121BG-CCW (454)
  • Вага: 8.2 кг.
  • Габарити: 58x36x18 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, загартоване скло, кількість конфорок - 2, Задня 3.4 кВт, Передня 1.8 кВт, Управління - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, Розміри ніші для вбудовування - 27 х 48 см, білий

Опис LIBERTY PG3121BG-CCW (454)

Газ на склі Liberty Quadro
Варильні поверхні LIBERTY серії Quadro є відмінним варіантом для тих, хто отримує задоволення від традиційних методів приготування їжі і сучасних технологій. Абсолютна гладка поверхня легко очищається, її вид не змінюється з часом і прослужить вам багато років.
Стильна металева вставка в оформленні вбудованої поверхні дозволяє підкреслити вишуканий інтер"єр саме вашої кухні.
Доміно LIBERTY Quadro
Серія доміно розроблена спеціально для невеликих кухонь. При цьому вона забезпечує індивідуальний підхід до організації робочої зони на кухні і дозволить використати простір ваших кулінарних і дозволить використати простір ваших кулінарних переваг.
Розміщення конфорок
Ручки управління і WOK- конфорка можуть розміщуватися попереду, ліворуч і справа залежно від вашого бажання.
Конфорка WOK
Суперпотужний конфорка WOK допоможе вам приготувати блюдо удвічі бестрее, чим на звичайній газовій конфорці як в спеціальному WOK- посуду так і в звичайній великій каструлі.
Переваги приготування їжі використовуючи WOK- посуд в першу чергу оцінять люди, що ведуть здоровий спосіб життя. Їжа швидше готується і піддається рівномірній тепловій обробці завдяки чому зберігаються вітаміни. Крім того можна отримати хрустку скориночку з меншою кількістю жиру, що теж є перевагою здорового харчування.
Приготування їжі на WOK- конфорці - це простий і швидкий спосіб різноманітити свій раціон і поглянути на звичні вам продукти і блюда з нового боку.
Газ-контроль
Наявність газ-контроля в поверхнях LIBERTY забезпечує максимальну безпеку навіть у вашу відсутність на кухні. У разі перебоїв з постачаннями газу або зникнення полум"я автоматика відключить подання газу і попередить його витік.
Чавунні грати
Нові суцільні чавунні грати нададуть вашій вбудованій поверхні сучасному вигляду і практичності. Чавунні грати стійкіші до високих температур, мають поліпшену теплопровідність, що забезпечує повне використання тепла, що виділяється, з мінімальними його втратами. Чавунні грати (особливо суцільні) забезпечують підвищену стійкість посуду на плиті і легку перестановку з однієї конфорки на іншу.
Великим плюсом чавунних грат є те, що вони не втрачають свого первинного виду з часом користування.

Характеристики LIBERTY PG3121BG-CCW (454)

Тип поверхні газова
Управління механічне
Матеріал поверхні загартоване скло
Кількість конфорок 2
Діаметр і потужність конфорок Передня 1.8 кВт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Функції Фіксоване положення "мале полум'я"
Також шукають недорогі
Розміри ніші для вбудовування 27 х 48 см
Розміри 51.8 х 29.4 х 10 см
Колір білий