Варочна поверхня Perfelli HGM 61624 WH

Код товару: 1066380
Немає в наявності
  • Інформація по PERFELLI HGM 61624 WH
  • Виробник: PERFELLI
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Модель: HGM 61624 WH
  • Вага: 15 кг.
  • Габарити: 67x57x14 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 4, Передня ліва 3.8 кВт, Задня права 2 кВт, Задня ліва 2 кВт, Передня права 1 кВт, Управление - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, бутан/зріджений, 220 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 х 4.4 см, 10.5 кг, білий

Опис PERFELLI HGM 61624 WH

Емальований метал
Варильна поверхня Perfelli HGM 61624 відноситься до типу пристроїв «газ на металі». Це газова панель, яка виконана з емаліованного металу, за рахунок чого вона має чудовий зовнішній вигляд. Матова поверхня, його підвищена міцність, відсутність деформацій при впливі вогнем і можливість легкого очищення зробили свою справу - практична варильна поверхня знайде себе в будь-якому інтер'єрі і буде бажаною гостею на кухні, де люблять готувати.

WOK-конфорка високої продуктивності
Серед варильних зон на окрему увагу заслуговує конфорка підвищеної потужності - вона продукує жар за рахунок декількох кілець полум'я, тому потужність даної зони дорівнює 3.8 кВт. WOK-конфорки використовують для приготування страв при швидкому смаженні на великому вогні (наприклад, азіатська кухня). Вона також добре підходить для посуду збільшеного обсягу.

Авторозпал в ручках управління
Вам не потрібно тримати біля себе сірники - варильна поверхня оснащена системою електророзпалу, яка дозволить запалити вогонь без будь-яких сторонніх предметів. Під час повороту рукоятки подачі газу до конфорки викарбовується іскра, яка разом з потоком газу і дає полум'я, яке необхідне для готування їжі.

Чавунні гратчасті тримачі
Решітки для розташування посуду над вогнем зроблені з чавуну. Вони мають ергономічну форму, що дозволяє дну рівно зафіксуватися над полум'ям на тій висоті, яка буде оптимальною для впливу жару з максимальною ефективністю. Чавун ідеальний для взаємодії з вогнем, тому що його структура не руйнується після такої обробки.

Контроль і попередження витоків
Газ-контроль варильної поверхні не дає каналам виходу газу подавати паливо, коли вогонь погас. Такий підхід дозволить застосовувати плиту з безпекою для себе і оточуючих.

Характеристики PERFELLI HGM 61624 WH

Тип поверхні газова
Управління механічне
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1 кВт
Максимальна потужність підключення 8800 Вт
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 2
Функції подвійна зона нагріву
Також шукають газові емальовані білі
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є
Наявність вилки є
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 4.4 см
Розміри 61 х 51 х 4.4 см
Вага 10.5 кг
Колір білий