Варочна поверхня Perfelli HGM 61694 WH

Код товару: 1066383
Немає в наявності
  • Інформація по PERFELLI HGM 61694 WH
  • Виробник: PERFELLI
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HGM 61694 WH
  • Вага: 12.5 кг.
  • Габарити: 67x57x14 см.
  • Короткий опис:

    Тип поверхні - газова, емаль, кількість конфорок - 4, Передня ліва 3.8 кВт, Задня права 2 кВт, Задня ліва 2 кВт, Передня права 1 кВт, Управление - механічне, Газ-контроль - є, Електропідпал - так, Матеріал решіток - чавун, природний газ, бутан/зріджений, 220 В, Розміри ніші для вбудовування - 56 х 49 х 4.4 см, 11.4 кг, білий

Опис PERFELLI HGM 61694 WH

Класична панель
Варильна поверхня Perfelli HGM 61694 - це класичний варіант пристрою, призначений для установки в кухонних приміщеннях. В якості основного джерела вироблення тепла використовується газ. Габарити варильної панелі класичні з шириною 60 см, за рахунок чого установка пристрою буде гранично простою в будь-яких кухнях.

Стильні чавунні решітки
Дана конфігурація має решітки з чавуну. Цей метал практичний з точки зору міцності і витривалості, має високу опірність при дії жару, хороший зовні і легко відчищається. Окремою родзинкою моделі став форм-фактор однієї з решіток, що має скошений кут. Це виглядає свіжо і привносить свою родзинку в зовнішній вигляд.

Наявність конфорки WOK
Потужна конфорка WOK призначена для приготування страв на великому жарі. Такий тип впливу дозволить зберегти більшу частину корисних речовин і освоїти страви тих кухонь, де потрібна швидка обробка на максимумі (наприклад, азіатської). Подвійне полум'я - основа конструкції цієї зони.

Система електророзпалу
Електричний підпал реалізований завдяки вбудованому п'єзоелементу. Він приходить в дію, коли ви повертаєте рукоять, що відповідає за потужність подачі газу. Таким чином, регулятор виконує одразу дві функції, а ви не маєте потреби в додаткових засобах для розпалювання іскри.

Газ-контроль для безпеки
Система захисту від витоків газу стала гарантом безпеки, без якого дуже складно обійтися. Мінімум турбот про підтримання горіння конфорки, а максимум зусиль, спрямованих на приготування їжі. Коли вогонь гасне без вашого відома, варильна поверхня не дає газу виходити назовні.

Перехідник на балонний газ
Використовуйте варильну поверхню навіть там, де не передбачений канал постійної подачі палива - підключайте газовий балон.

Характеристики PERFELLI HGM 61694 WH

Тип поверхні газова
Матеріал поверхні емаль
Кількість конфорок 4
Діаметр і потужність конфорок Передня права 1 кВт
Максимальна потужність підключення 8800 Вт
Управление механічне
Газ-контроль є
Електропідпал так
Матеріал решіток чавун
Кількість решіток 2
Також шукають газові емальовані білі
Тип використовуваного газу природний газ
Напруга 220 В
Наявність шнура живлення є
Наявність вилки є
Розміри ніші для вбудовування 56 х 49 х 4.4 см
Розміри 61 х 51 х 4.4 см
Вага 11.4 кг
Колір білий