Морозильна скриня Ardesto FRM-145E

Код товару: 928636
Немає в наявності
  • Інформація по Ardesto FRM-145E
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FRM-145E
  • Вага: 30 кг.
  • Габарити: 88x77x55 см.
  • Короткий опис:

    Корисний об'єм - 142 л, потужність заморожування - 6.5 кг/добу, 85 см, 73 см, 52.3 см, білий

Опис Ardesto FRM-145E

Морозильна камера Ardesto FRM-145E з електронним управлінням має добре організоване і містке внутрішній простір об'ємом 142 літрів, яке дозволить зберігати велику кількість продуктів. Дана модель виконана в класичному дизайні, завдяки якому гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр приміщення. Споживання енергії економне, клас енергоспоживання А +. Час збереження холоду 16,6 годин.

Ardesto - бренд якісної і надійної побутової техніки. Ми пропонуємо крупно-побутову, дрібно-побутову та кухонну техніку, а також кліматичне обладнання. Спільна робота з італійськими інженерами дозволила реалізувати найбільш інноваційні та сміливі тенденції в світі промислового дизайну.

Техніка Ardesto доповнить і гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр. Наші виробничі потужності розташовані в Європі, Туреччині та Китаї. Оснащення заводів відповідають світовим стандартам, а вся продукція Ardesto проходить суворий контроль якості і сертифікована за європейськими і українськими стандартами. Гарантійне і післягарантійне обслуговування забезпечує широка мережа сертифікованих сервісних центрів, розташованих по всій країні.

Морозильна камера - важливий предмет життєустрою людини, і зараз складно уявити собі заготовку продуктів на зимово-весняний період без цієї холодильної побутової техніки. Ми настільки звикли до благ цивілізації, що тривіальні питання типу які бувають морозильні камери, до пори до часу не приходить до нас в голову. Однак, він гостро стоїть, коли у нас з'являється потреба замінити агрегат і купити нову морозильну камеру.

Характеристики Ardesto FRM-145E

Тип компресора звичайний
Також шукають недорогі
Загальний об'єм 142 л
Корисний об'єм 142 л
Система розморожування ручна
Кількість відділень 1
Тип відділень корзини
Кількість компресорів 1
Клас енергоефективності А+
Потужність заморожування 6.5 кг/добу
Кліматичний клас Т
Добове споживання ел. енергії 0.52 кВт
Час збереження температури без електроенергії 35 годин
Рівень шуму 40 дБ
Додатково швидка заморозка
Холодоагент R 600a
Тип управління електронне
Особливості статична заморозка
Висота 85 см
Ширина 73 см
Глибина 52.3 см
Вага 27 кг
Спосіб установки окремостоячий
Колір білий