Холодильник Beko RCSA406K30XB

Код товару: 952410
Немає в наявності
  • Інформація по BEKO RCSA406K30XB
  • Виробник: BEKO
  • Країна-виробник: Румунія
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: RCSA406K30XB
  • Вага: 82.5 кг.
  • Габарити: 63x205x76 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 388 л, Система розморожування No Frost - без No Frost, A++, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 266 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (5 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - 120 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 39 дБ, 200 см, 60 см, 67 см, 77 кг, Колір - нержавіюча сталь

Опис BEKO RCSA406K30XB

Холодильник в стильному кольорі сірий металік - універсальна модель для будь-якого інтер'єру. Ергономічна вбудована ручка в нижній частині дверцят доповнює загальний вигляд і комфортна для відкривання.

Морозильна камера з трьох прозорих скриньок, скляні полки в холодильній камері, висувні ящики для зберігання овочів і функціональна дверцята забезпечують велику кількість місць для зберігання. Кількість полиць дозволяє розсортувати продукти за типом і вимогам до зберігання, а морозильна камера уміщає заготовлені заздалегідь напівфабрикати з м'яса і риби, річний урожай ягід і фруктів, а також овочі для яскравих других страв взимку.

Інноваційна технологія. У холодільнікеіспользована сучасна система розморожування No Frost, з якої повністю виключається утворення льоду в обох камерах. Ручна розморожування холодильника не потрібна зовсім, досить просто протирати його час від часу або в міру появи забруднень.

Антибактеріальне покриття. Підтримка холодильника в чистоті це не тільки зовнішній догляд і обробка камер. Гумки ущільнювача - те, про що забуває більшість виробників, але тільки не Beko. У моделі до матеріалу, з якого виготовлений ущільнювач, додані антибактеріальні речовини, що створюють бар'єр для проникнення бактерій і перешкоджають розвитку мікроорганізмів на своїй поверхні.

Ефективне енергозбереження. Внутрішнє освітлення холодильника представлено світлодіодним світильником, і таке рішення не тільки дає більш яскраве світло. Серед бонусів можна виділити низьке споживання електроенергії і довговічність диодной лампочки, яка не потребуватиме заміни через кілька місяців використання.

Характеристики BEKO RCSA406K30XB

Основні
Напруга 220-240 В, 50 Гц
Габарити ( ВxШxГ ) 203 x 59.5 x 66.5
Тип холодильник з морозильником
Клас енергоспоживання A++
Управління механічне
Кількість дверей 2 дверей
Навішування дверей
Кількість полиць на дверцях 4
Тип освітлення LED
Система розморожування статика
Клімат клас SN-ST
Об `єм
Загальний об'єм 386 л
Обсяг холодильної камери 266 л
Об'єм морозильної камери 120 л
Параметри камер
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери знизу
Кількість полиць в морозильній камері 3
Кількість полиць в холодильній камері 4
Полиця для пляшок
Особливості
Функції / можливості Перестановка дверцят
Нульова зона
вентиляція (активна)
Додатково лоток для льоду
Холодоагент R600a
лоток для яєць
винна полка
Відкриття дверцят вправо
Тип ручок Ручка-кишеня
Країна виробник Румунія
Фізичні
Споживання електроенергії 247 кВт/рік
Матеріал полиць скло
Колір сріблястий
Рівень шуму 39 дБ
Довжина мережевого шнура 2.15 м
Розміри
Висота 203 см
Ширина 59.5 см
Глибина 66.5 см