Холодильник Gorenje NRK6202AXL4

Код товару: 1049495
Є в наявності
23918 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 23918грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Gorenje NRK6202AXL4
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Сербія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: NRK6202AXL4
  • Вага: 65 кг.
  • Габарити: 63x203x69 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 331 л, Система розморожування No Frost - холодильне + морозильне відділення, A+, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 235 л, Полки холодильної камери - 5 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 96 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 38 дБ, 200 см, 60 см, 59.2 см, 63 кг, Колір - сріблястий

Опис Gorenje NRK6202AXL4

Холодильник Gorenje NRK6202AXL4, Grey, двокамерний, загальний об'єм 331L, корисний об'єм 235L/96L, 200x60x59.2


ФУНКЦІЯ CONVERT FRESHZONEГотовність до будь-якої подіїЦя зручна шухляда просто змінює своє призначення зі зберігання м’яса й риби на шухляду для фруктів і овочів, щоб ви могли без зусиль розмістити всі свої свіжі продукти.
ТЕХНОЛОГІЯ NOFROST PLUSДосить стомлюючого розморожуванняОдна з найкращих систем охолоджування на ринку, що встановлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею, щоб знизити споживання електроенергії. Унаслідок цього простір використовується оптимальним чином, а морозильну камеру непотрібно розморожувати й мити. Пакунки й окремі заморожені продукти не злипаються, що дає змогу підтримувати порядок у морозильній камері.
ТЕХНОЛОГІЯ ADAPTTECHХолодильник, що запам’ятовує ваші звичкиЦя інтелектуальна система призначена для підтримки сталої температури в холодильнику незалежно від частоти відчинення дверцят. Холодильник постійно відстежує, як його використовують, і адаптує температуру, щоб запобігти її підвищенню, зберегти продукти свіжими та знизити витрати електроенергії.
ТЕХНОЛОГІЯ IONAIR ІЗ СИСТЕМОЮ MULTIFLOW 360°Ідеальний мікроклімат на кожній поличціТехнологія IonAir створює негативно заряджені іони в приладі, які рівномірно розподіляються в холодильній камері за допомогою нової системи MultiFlow 360°. Збагачене цими аніонами повітря сприяє збереженню аромату продуктів і усуває неприємні запахи.
КОНТЕЙНЕР CRISPZONE ІЗ ФУНКЦІЄЮ HUMIDITYCONTROLСвіжі продукти, наче щойно з городуЗавдяки низькій температурі та можливості регулювати рівень вологості просторий контейнер CrispZone зберігає поживні якості продуктів, і вони довше залишаються свіжими.
ФУНКЦІЯ FASTFREEZEШвидке заморожуванняФункція FastFreeze заморожує продукти при температурі –24°C, щоб зберегти більшу частину мінералів, що містяться в них. Через приблизно 2 дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.
КЕРУВАННЯ SENSOTECHЗручне керування холодильною і морозильною камероюВеликий і чіткий світлодіодний дисплей забезпечує миттєве керування налаштуваннями температури. Функції, як-от FastFreeze і режим «Відпустка», можна ввімкнути одним дотиком. А в разі раптового підвищення температури вбудований сигнал одразу попередить вас.
ФУНКЦІЯ SLOT-INВідсутність обмежень на відинення дверей Завдяки відчиненню дверцят холодильника під прямим кутом усі полиці та шухляди можна повністю витягнути. Це рішення ідеально підходить для холодильників, розміщених біля бічних стін або поруч зі стільницею чи іншим приладом.
ЛЕГКЕ ЧИЩЕННЯБездоганна чистота без зусильІнноваційне глянцеве гладке покриття всередині відділень забезпечує легке чищення холодильників із морозильними камерами Gorenje GardenFresh, щоб їжа зберігала поживні властивості та не псувалася.
ТРИМАЧ ДЛЯ ПЛЯШОКЧудове місце для зберігання пляшок і банокЗавдяки практичному тримачеві ви зможете отримати швидкий доступ до пляшок і банок з нопаями. Крім того, вони відтепер не займатимуть місце, яке можна використати для зберігання інших продуктів.
ФУНКЦІЯ KITCHEN FITСтильний і витончений дизайнЗавдяки новому дизайну з можливістю вбудовування цей холодильник із морозильною камерою елегантно доповнить вашу кухню, при цьому вражаючи надзвичайною місткістю.
ТЕХНОЛОГІЯ SUPERSILENTНизький рівень шумуГучність роботи холодильника з морозильною камерою (лише 38 дБ) можна порівняти хіба що з перешіптуванням двох осіб. Такий низький рівень шуму забезпечується чудовою ізоляцією та революційними технологіями, застосованими в конструкції системи охолодження.
СВІТЛОДІОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ LEDLIGHTЧудова комплектація та ефективністьСвітлодіоди забезпечують чудове й високоефективне освітлення в холодильниках. Їх строк експлуатації в тридцять разів перевищує строк звичайних ламп. Крім того, завдяки світлодіодному освітленню заощаджується до десяти разів більше електроенергії.
РЕЖИМ ECOMODEЗаощадження електроенергіїУ разі вашої тривалої відсутності холодильник може працювати в режимі заощадження електроенергії, оскільки дверцята весь час закриті.

Характеристики Gorenje NRK6202AXL4

Основні
Тип холодильник з морозильником
Клас енергоспоживання A++
Управління механічне
Кількість компресорів 1
Дисплей ✔ LED
Кількість дверей 2 дверей
Кількість полиць на дверцях 3
Тип освітлення LED
Клімат клас ST
T
N
SN
Об `єм
Загальний об'єм 331 л нетто, 353 л брутто
Обсяг холодильної камери 235 л нетто, 243 л брутто
Об'єм морозильної камери 96 л нетто, 110 л брутто
Параметри камер
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери знизу
Час збереження холоду 17 г
Потужність заморожування 12 кг/добу
No Frost Так
Кількість полиць в морозильній камері 3
Кількість полиць в холодильній камері 5
Полиця для пляшок ✔ поличка для пляшок зі стоперами
Особливості
Функції / можливості Функція суперзаморожування
Ящик CrispZone із функцією HumidityControl
Додатково лоток для яєць
AdaptTech технологія
SpaceBox
EcoMode
система MultiFlow 360 ° C
технологія IonAir
Відкриття дверцят вліво
вправо
Фізичні
Споживання електроенергії 0.68 кВт/24г
Приєднувальна потужність 70 Вт
Колір нержавіюча сталь
Рівень шуму 38 дБ
Вага 63 кг
Розміри
Висота 200 см
Ширина 60 см
Глибина 59.2 см