Холодильник Gorenje NRM8181MX

Код товару: 1003031
Є в наявності
34371 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 34371грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Gorenje NRM8181MX
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: NRM8181MX
  • Вага: 94.5 кг.
  • Габарити: 86x191x72 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), side-by-side, багатодверний, Загальний об'єм холодильника - 467 л, Система розморожування No Frost - холодильне + морозильне відділення, A+, інверторний, Корисний об'єм холодильної камери - 394 л, Полки холодильної камери - 3 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 129 л, Кількість секцій в морозильній камері - 6 шт., 42 дБ, 181.6 см, 79.4 см, 64.3 см, 85 кг, Колір - нержавіюча сталь

Опис Gorenje NRM8181MX

FastFreeze.
Багато заморожуєте? Функція FastFreeze заморожує продукти за температури -24°C, щоб зберегти в них мінерали та поживні речовини. Приблизно через 26 годин функція автоматично вимикається, і температура морозильного відділення повертається до початкового налаштування.

Інтенсивне охолодження.
Функція інтенсивного охолодження істотно знижує температуру в холодильному відділенні, щоб швидко охолодити продукти після тижневої закупівлі. Після закінчення шести годин функція автоматично вимикається, і температура в холодильній камері повертається до початкового налаштування.

Контейнер для овочів.
Один із найбільших на ринку контейнер для фруктів і овочів CrispZone зберігає свіжість продуктів набагато довше завдяки низькій температурі та регулюванню вологості.

InverterCompressor.
Інверторний компресор працює тихіше, має довгий термін служби і споживає набагато менше енергії порівняно зі звичайним компресором. Щоразу, коли під час відчинення дверцят температура в холодильнику підвищується, інверторний компресор забезпечує швидке й ефективне охолодження, щоб запобігти псуванню продуктів.

Підсвічування.
Світлодіодне підсвічування в холодильниках забезпечує чудову освітленість внутрішнього простору. Світлодіоди служать у тридцять разів довше за звичайні лампочки та витрачають удесятеро менше енергії.

MultiFlow 360°.
Вентиляційна система MultiFlow 360° рівномірно розподіляє повітря в холодильній камері, забезпечуючи оптимальну циркуляцію повітря і найкращі умови зберігання продуктів.

NoFrost Plus.
Одна з найкращих систем охолодження на ринку, встановлена в морозильній камері, запобігає утворенню інею та льоду. У результаті вам не потрібно розморожувати морозильну камеру, і її простір можна використовувати більш ефективно. Упаковки продуктів не примерзають одна до одної, зберігаючи порядок у морозильнику.

Сенсорний дисплей.
Великий дисплей з інтуїтивним інтерфейсом дає змогу швидко керувати температурними налаштуваннями. Функції "Швидке заморожування" і "Відпустка" можна вмикати простим дотиком. Про раптове підвищення температури вас відразу сповістить вбудований сигнал.

Низька гучність.
Цей холодильник працює дуже тихо, на рівні шепоту. Такої безшумної роботи вдалося домогтися завдяки застосуванню високоякісної ізоляції та інноваційних рішень системи охолодження.

Convert FreshZone.
Ця шухляда легко перетворюється з відсіку для риби та м'яса на відділення для фруктів і овочів. Тож у ньому можна зберігати будь-які свіжі продукти.

Поворотний льодогенератор.
За допомогою знімного поворотного льодогенератора у вашому розпорядженні завжди буде достатньо кубиків льоду. Просто поверніть ручку і насолоджуйтеся охолодженими напоями.

XtraSpace.
Продумана організація внутрішнього простору пропонує більше місця для зберігання, що позбавляє вас від частих походів у магазин. Продукти легко розміщуються на скляних полицях, у великих ящиках і на дверних поличках. Це означає, що ви завжди будете бачити, що у вас є в холодильнику, і викидати менше "неліквіду".

Енергоефективність.
Побутова техніка старше 15 років споживає до трьох разів більше енергії, ніж нова. Нові моделі Gorenje оснащені чудовою теплоізоляцією, вдосконаленим ущільненням дверей, новітніми компонентами системи охолодження та електронними регуляторами, які знижують енергоспоживання до мінімуму.

Характеристики Gorenje NRM8181MX

Потужність заморозки (за 24 г) 12 кг
Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника багатодверний
Загальний об'єм холодильника 467 л
Дисплей відсутній
Тип управління електронне
Річний витрата електроенергії 105 кВт/рік
Кліматичний клас Т
Тип компресора інверторний
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 394 л
Полки холодильної камери 3 шт
Дверні корзини 4 шт.
Полиця для пляшок в дверях
Система розморожування No Frost холодильне + морозильне відділення
Контейнер для овочів 2 шт.
Система розморожування холодильної камери No Frost
Розташування морозильної камери нижнє
Корисний об'єм морозильної камери 129 л
Кількість секцій в морозильній камері 6 шт.
Автономне збереження холоду в морозильній камері 10 г
Система розморожування морозильної камери No Frost
Льодогенератор льодогенератор
Додаткові функції суперзаморожування
Також шукають широкі
Висота 181.6 см
Ширина 79.4 см
Глибина 64.3 см
Клас енергоспоживання A+
Особливості швидке заморожування
Додатково швидке охолодження
Колір нержавіюча сталь
Рівень шуму 42 дБ
Вага 85 кг