Холодильник Haier HWS77GDAU1

Код товару: 1524928
Немає в наявності
  • Інформація по HAIER HWS77GDAU1
  • Виробник: HAIER
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: HWS77GDAU1
  • Вага: 58.5 кг.
  • Габарити: 53x132x63 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), винна шафа, Загальний об'єм холодильника - 190 л, A, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 190 л, Полки холодильної камери - 7 шт, Корисний об'єм морозильної камери - відсутній, 37 дБ, 127 см, 49.7 см, 58.5 см, 54 кг, Колір - чорний

Опис HAIER HWS77GDAU1

Завдяки ширині 50 см серія Wine Bank 50 від Haier дозволяє зберігати вашу дорогоцінну колекцію в таких же умовах, як у професійному винному льосі. Зберігання вина в правильних умовах допомагає зберегти аромат і властивості пляшки, що робить дегустацію більш приємною, коли настає час відкорковувати пляшку. Фільтр з активним вугіллям очищає повітря, а скляні двері з антиультрафіолетовим склом захищають ваше вино від шкідливих світлових променів, забезпечуючи ідеальні умови для чудового збереження вина. Винні шафи Wine Bank 50 Series 7 можуть бути підключені до WiFi та управлятися дистанційно через додаток "hOn".

Запатентована технологія, що гарантує ідеальний рівень вологості

У винних шафах Haier використовується одна з найновіших запатентованих технологій: система природної циркуляції повітря. Завдяки точним датчикам температури та вологості вентилятор і компресор працюють разом, щоб підтримувати ідеальний рівень вологості 50-70%, як на професійній виноробні. Вода з резервуара в нижній частині охолоджувача перетворюється на вологу, а антигравітаційний потік повітря гарантує ідеальний розподіл по всьому простору.

Тиха винна шафа, яка дарує душевний спокій

Мікровібрації та шум можуть завдати шкоди вашим винам, впливаючи на їхній смак і ваше задоволення від споживання. Компресор для винних шаф Haier має антивібраційну систему, яка зменшує вібрації та знижує рівень шуму до мінімуму, гарантуючи, що ваші пляшки залишаться неушкодженими та сповненими оригінального смаку.

Бічне та верхнє освітлення, яке підтримує смак ваших вин

Теплий колір 3D-світлодіодних ліхтарів у винних шафах Haier надає вашим винам сліпуче освітлення, якого вони заслуговують зверху та з боків. Це забезпечує освітлення всього простору зверху вниз, що створює приголомшливий ефект.

Новий застосунок hOn від Vivino

Дізнайтеся більше про вміст вашого винного холодильника завдяки інтуїтивно зрозумілому додатку «hOn», розробленому спільно з Vivino, найбільшою світовою винною спільнотою. Відскануйте етикетку вашої пляшки за допомогою функції «Сканувати своє вино», щоб переглянути таку інформацію, як виноробня, з якої воно походить, тип використаного винограду, рік виробництва тощо. Ви також можете переглянути оцінку користувачів кожної пляшки вина та навіть знайти нові вина, які відповідають вашим смакам, завдяки спеціальним пропозиціям вин, адаптованим до ваших особистих уподобань.

Функція блокування

Зберігайте свою колекцію вин у безпеці та захисті, коли вам це потрібно, завдяки цій корисній високотехнологічній системі замків.

Характеристики HAIER HWS77GDAU1

Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника винна шафа
Загальний об'єм холодильника 190 л
Дисплей так
Тип управління сенсорне
Клас енергоспоживання A
Річний витрата електроенергії 149 кВт/рік
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 190 л
Полки холодильної камери 7 шт
Полиця для пляшок 7 шт
Система розморожування холодильної камери ручна
Розташування морозильної камери відсутня
Корисний об'єм морозильної камери відсутній
Особливості захист від ультрафіолету
Додатково освітлення
Також шукають невеликі
Рівень шуму 37 дБ
Висота 127 см
Ширина 49.7 см
Глибина 58.5 см
Вага 54 кг
Колір чорний