Холодильник Hölmer Holmer HTF-548

Код товару: 1528790
Під замовлення
9774 Грн
  • Інформація по Holmer HTF-548
  • Виробник: Holmer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HTF-548
  • Вага: 37 кг.
  • Габарити: 162x56x51 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 225 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - без No Frost, A+, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 176 л, Полки холодильної камери - 4 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 49 л, Кількість секцій в морозильній камері - 2 шт., 42 дБ, 153 см, 48 см, 50 см, 44 кг, Колір - білий

Опис Holmer HTF-548

Холодильник Hölmer HTF-548 – це ідеальний вибір для сучасних господинь та господарів, які цінують надійність, якість та ефективність.

Зберігайте більше і зручніше

Модель Hölmer HTF-548 має загальний об’єм 225 л, морозильну камеру об’ємом 49 л. Основна камера має чотири відсіки, на дверцятах передбачено три відділення полиць для різного розміру банок та пляшок. Висота холодильника – 154 см, а вага складає 44 кг.

Надійні полки з безпечного скла

Завдяки полицям із загартованого скла вам не доведеться хвилюватися щоразу, коли ви ставите в холодильник велику та важку каструлю. Вони захищені від тріщин і подряпин набагато краще за звичайне скло, тому ви зможете без проблем зберігати на них важкі предмети.

Механічне управління

Простіше не буває: встановлюйте температуру холодильника та морозильної камери простим поворотом внутрішньої ручки. Плавне регулювання потужності охолодження надзвичайно просте та інтуїтивно зрозуміле, без необхідності точно встановлювати температуру – просто виберіть встановлений рівень. А з ручкою усередині холодильника зовні немає зайвих елементів.

Тиха робота

Шумні холодильники можуть дратувати, особливо ввечері або коли кухня поєднана з вітальнею. Але це не проблема! Холодильник Hölmer HTF-548 має дуже низький рівень шуму: всього 42 дБ, створюваного механічними елементами. Це рішення забезпечує найкраще середовище для всіх. Менше децибел, краще розслаблення.

Знижене енергоспоживання

Варто зауважити, що енергоспоживання у даній моделі відповідає класу А+. Це означає, що на річне обслуговування ви витратите набагато менше грошей, ніж якби придбали техніку минулого покоління, яка вимагала чимало ресурсів для свого функціонування. З огляду на те, що для вироблення енергії потрібно чимало природних благ, то покупка холодильника рівня А+ стане вашим особистим внеском у збереження природних багатств.

Холодильник Hölmer HTF-548 – це сучасний та надійний пристрій для зберігання продуктів, який гарантує довгий термін служби та зручність в користуванні. Завдяки цьому холодильнику, ви матимете можливість зберігати продукти в ідеальних умовах, забезпечуючи своїй родині свіжі та смачні страви.

Характеристики Holmer HTF-548

Корисний об'єм морозильної камери 49 л
Кількість секцій в морозильній камері 2 шт.
Потужність заморозки (за 24 г) 3 кг
Автономне збереження холоду в морозильній камері 10 г
Система розморожування морозильної камери ручна
Додаткові функції регульовані ніжки
Також шукають недорогі
Рівень шуму 42 дБ
Висота 153 см
Ширина 48 см
Глибина 50 см
Вага 44 кг
Колір білий
Система розморожування No Frost без No Frost
Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 225 л
Дисплей відсутній
Тип управління механічне
Клас енергоспоживання A+
Кліматичний клас ST
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 176 л
Полки холодильної камери 4 шт
Дверні корзини 3 шт.
Полиця для пляшок в дверях
Контейнер для овочів 1 шт.
Система розморожування холодильної камери ручна
Розташування морозильної камери верхнє