Морозильна камера Liebherr GN 2723

Код товару: 230012
Немає в наявності
  • Інформація по Liebherr GN 2723
  • Виробник: Liebherr
  • Країна-виробник: Болгарія
  • Модель: GN 2723
  • Вага: 78 кг.
  • Короткий опис:

    Корисний об'єм - 224 л, N, SN, Т, ST, потужність заморожування - 18 кг/добу, 164.4 см, 63 см, 60 см, білий

Опис Liebherr GN 2723

Морозильна камера Liebherr GN 2723 - передовик «морозильного» справи, незамінна річ для кожної сім"ї, в якій думають про своє здоров"я. Обсяг камери дорівнює 224 літрам при корисної глибині в 63 см. Потужна і містка модель GN 2723 дозволяє протягом цілого року якісно зберігати велику кількість заготовлених в сезон натуральних продуктів. Управління морозильної шафи Liebherr електронне, кнопкове, гранично просте і зрозуміле навіть дитині. Температура встановлюється з точністю до градуса і індексується на зовнішньому світлодіодному дисплеї MagicEye. Отдельностоящую морозильну камеру Liebherr можна з легкістю вбудувати в нішу або встановити впритул до стіни, конструктивні особливості моделі GN 2723 дозволяють це зробити. Камера оснащена аварійної звукової та оптичної сигналізацією, яка відразу ж сповістить вас про виявлення неполадок в роботі морозильника або нещільно закритих дверях. Ваші продукти в морозильній камері Liebherr в цілковитій безпеці! GN 2723 - правильні, грамотні інвестиції в здоров"я сім"ї.

Морозильна камера Liebherr GN 2723 - надійна техніка німецького виробника, яка надовго збереже свіжість заморожених продуктів. Модель GN 2723 - це неперевершений дизайн, економічність і ефективна робота.

Камера з корпусом білого кольору і повністю гладкими внутрішніми поверхнями проста в догляді. Сім висувних контейнерів добре продумані для організації продуктів. Висоту поличок з загартованого скла можна змінювати, тому в камері легко помістяться продукти нестандартних розмірів. Сенсорна панель з електронним управлінням і захистом від дітей відображає поточні настройки, а датчик відкритих дверей не дозволить залишити дверцята відчиненими.

Обсяг і габарити
Корисний об"єм морозильної камери становить 221 літр. Вона зручно вмістить продукти для великої родини і збереже їх свіжість. Liebherr GN 2723 - окремостояча модель з габаритами 60 x 164.4 x 63 см. Білий колір і лаконічні дизайнерські ручки створюють легкий універсальний дизайн для інтер"єру будь-якого стилю.

Клас енергоспоживання і кліматичний клас
Модель має високий клас енергоспоживання А + з відмінними показниками економічності. Така техніка зберігає 45% і більше електроенергії в порівнянні зі схожими моделями.

Кліматичний клас SN-T робить Liebherr GN 2723 універсальної технікою, яку можна поставити практично де завгодно. Клас дозволяє холодильника показувати кращі результати в діапазоні температур від +10 до +43 °С.

Tехнології
MagicEye - революційна сенсорна панель, за допомогою якої ви одним дотиком налаштуєте температуру в обох камерах.

Технологія SuperFrost знижує температуру морозильної камери до -32°С, щоб швидко заморозити продукти без втрати вітамінів. Функція автоматично вимикається через 65 годин роботи.

Технологія VarioSpace створена спеціально для зберігання продуктів великих і нестандартних розмірів. Всі полки і контейнери виймаються, щоб звільнити ще більше місця.

NoFrost - функція, яка дозволяє заморожувати продукти без інею і льоду, завдяки циркуляції охолодженого повітря.

FrostSave - геніальний винахід Liebherr. Це ящики з екологічного пластику, які запобігають потраплянню теплого повітря до охолодженим продуктам, підтримуючи ідеальну температуру зберігання.

Репутація компанії-виробника з 60-річним досвідом роботи на ринку холодильної техніки не залишає сумнівів в тому, що морозильна камера Liebherr GN 2723 прослужить довго і якісно.

Характеристики Liebherr GN 2723

Спосіб установки окремостоячий
Загальний об'єм 265 л
Корисний об'єм 224 л
Система розморожування NoFrost
Кількість відділень 7
Тип компресора звичайний
Кількість компресорів 1
Тип відділень висувні ящики
Клас енергоефективності А+
Кліматичний клас Т
Добове споживання ел. енергії 0.79 кВт
Потужність заморожування 18 кг/добу
Температура в морозильній камері min - 24 С
Час збереження температури без електроенергії 24 годин
Рівень шуму 42 дБ
Додатково швидка заморозка
Особливості освітлення
Тип управління електронне
Холодоагент R 600a
Висота 164.4 см
Глибина 63 см
Ширина 60 см
Колір білий
Вага 73.2 кг