Холодильник Samsung RT53K6340UT/UA

Код товару: 885939
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung RT53K6340UT/UA
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: RT53K6340UT/UA
  • Вага: 91 кг.
  • Габарити: 193x85x77 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 543 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - холодильне + морозильне відділення, A+, інверторний, Корисний об'єм холодильної камери - 403 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (4 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - 125 л, Кількість секцій в морозильній камері - 2 шт., 185.5 см, 79 см, 77 см, 84.5 кг, Колір - фіолетовий

Опис Samsung RT53K6340UT/UA

Вологість і свіжість в усіх камерах холодильника.
Тільки система Twin Cooling Plusсоздает в холодильнику сприятливе середовище для зберігання свіжих продуктів при 70% рівні вологості, на відміну від традиційних холодильників з верхньою морозильною камерою, які забезпечують лише 30% рівень вологості. Таким чином, ця технологія дозволяє довше зберігати свіжість продуктів, не викликаючи їх висихання.
Дивовижно смачні заморожені продукти без сторонніх запахів.
Система Twin Cooling Plus™ охолоджує камери холодильника окремо один від одного, запобігаючи таким чином поширенню небажаних запахів з холодильної камери в морозильну. Завдяки цьому заморожені продукти краще зберігають свій природний запах.
5 режимів конвертації, доступних у будь-який потрібний вам момент
Неперевершена гнучкість зберігання продуктів. Легко перетворюйте вашу морозильну камеру на холодильну, забезпечуючи свіжість будь-яких продуктів, які треба зберігати в різні пори року або які ви хочете приберегти для особливих випадків. Чи перейдіть в режим "вимкнено" для економії електроенергії, залежно від специфікації.
Можна зробити лід і охолодити напої.
Нестримно подає холодне повітря, забезпечуючи швидке заморожування або охолодження продуктів. Досить усього одного дотику до потрібної кнопки, і функція Power Cool почне швидко охолоджувати їжу і напої. А функція Power Freeze ідеально підійде для заморожування або забезпечення твердої консистенції заморожених продуктів, а також для того, щоб зробити лід.
Легко знаходити і діставати продукти холодильника.
Дістати їжу з холодильника завжди означає впоратися з рядом перешкод. Полиця Easy Slide дозволяє зберігати продукти, ефективно використовуючи простір, завдяки чому доступ до них стає простіше простого - будь вони у задньої стінки холодильника або в його кутах.
Працює довше, тихіше і використовує менше електроенергії.
Технологія цифрового інвертора автоматично регулює швидкість компресора на усіх 7 рівнях охолодження. Завдяки застосуванню цієї технології компресор споживає менше енергії, відрізняється меншим рівнем шуму під час роботи і схильний до меншого зносу - усе це дозволяє продовжити термін його експлуатації.
Зберігає гігієнічну чистоту і свіжість повітря.
Рішення Anti - Bacterial Protector забезпечує чистоту і гігієнічність холодильної камери. Повітря проходить через фільтр з активованим вугіллям, завдяки чому відбувається його безперервна стерилізація і усунення неприємних запахів, тоді як антибактеріальна сітка знищує мікроби.
Чудова освітленість внутрішнього простору
Високопродуктивні світлодіодні лампи виглядають набагато изысканнее стандартного освітлення, а крім того, забезпечують значну економію електроенергії. Розташовані у верхній частині холодильника і в його стінках, вони створюють усередині нього приємне і яскраве світло і прекрасно освітлюють кожен куточок.

Характеристики Samsung RT53K6340UT/UA

Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 543 л
Система розморожування No Frost (Frost Free) холодильне + морозильне відділення
Дисплей так
Тип управління електронне
Клас енергоспоживання A+
Річний витрата електроенергії 325 кВт/рік
Тип компресора інверторний
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 403 л
Полки холодильної камери загартоване скло (4 шт.)
Дверні корзини 3 шт.
Полиця для пляшок в дверях
Контейнер для овочів 2 шт.
Система розморожування холодильної камери No Frost
Розташування морозильної камери верхнє
Корисний об'єм морозильної камери 125 л
Кількість секцій в морозильній камері 2 шт.
Система розморожування морозильної камери No Frost
Особливості режим "Відпустка"
Льодогенератор лоток
Додаткові функції система антибактеріального захисту
Додатково лоток для яєць
Також шукають широкі
Висота 185.5 см
Ширина 79 см
Глибина 77 см
Вага 84.5 кг
Колір фіолетовий