Морозильна камера Snaige F245-1704АA

Код товару: 985151
Немає в наявності
  • Інформація по Snaige F245-1704АA
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: F245-1704АA
  • Вага: 55 кг.
  • Короткий опис:

    Морозильна камера Snaige F245-1704AA

Опис Морозильна камера Snaige F245-1704АA

Морозильна камера - неоціненний помічник у будь-якому господарстві. Правильно заморожені продукти не тільки надовго збережуть свій смак і корисні речовини, але також позбавлять вас від щоденних походів в магазин, не кажучи вже про те, що допоможуть значно заощадити ваші кошти.
Ми розповімо вам, як заморожувати з толком.

Головна умова хорошого збереження продуктів - правильна упаковка, в іншому випадку ваші запаси обвітряться. Вітрювання відбувається, коли продукти заморожуються з великою кількістю кисню або коли упаковка пропускає повітря. Пошкоджені місця змінюють колір - висихають і стають сірого відтінку, псується також і смак. Обвітрені продукти в їжу вживати не рекомендується.

Для заморожування варто вибрати щільні поліетиленові пакети, які не бояться пересування і не порвуться. Перш ніж покласти пакет з продуктами в морозильник, необхідно максимально видавити з нього повітря - так ваші продуктові запаси краще збережуться. Популярністю у господарок користуються вакуумні пакети, з яких повітря видаляється за допомогою спеціального насоса. Непоганим варіантом стане алюмінієва фольга, тільки міцна - дешева тонка фольга при заморожуванні стає крихкою і може порватися. Зручні для заморожування і пластикові контейнери, проте слід звернути увагу на їх придатність для низьких температур.

Характеристики Морозильна камера Snaige F245-1704АA

Система управления механическая
Тип камера
Количество полок/секций 6
Режим суперзаморозки нет
Наличие дисплея нет
Наличие подсветки нет
Перевешивание дверцы есть
Объем полезный 243 л
Система разморозки ручная
Класс энергопотребления А+
Мощность замораживания 24 кг/сутки
Габариты (ШхВхГ) 60х145х63 см
Цвет белый