Холодильник Snaige RF39SM-P1CB2F

Код товару: 1111753
Немає в наявності
  • Інформація по Snaige RF39SM-P1CB2F
  • Виробник: Snaige
  • Країна-виробник: Литва
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RF39SM-P1CB2F
  • Вага: 72 кг.
  • Габарити: 62x207x67 см.
  • Короткий опис:

    двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 350 л, А+, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 245 л, Полки холодильної камери - загартоване скло (5 шт.), Корисний об'єм морозильної камери - 88 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 41 дБ, 200 см, 60 см, 65 см, 67 кг, Колір - нержавіюча сталь

Опис Snaige RF39SM-P1CB2F

Холодильники SNAIGĖ Ice Logic

Холодильники SNAIGĖ Ice Logic – це завжди популярна, сучасна і вічна класика технологій охолодження. Економний, місткий, завбачливо оснащений безліччю функцій і володіє безліччю переваг холодильник SNAIGĖ Ice Logic швидко стає невід'ємною частиною будинку. Чистий, графічний дизайн, неперевантаженість непотрібними деталями, прекрасно впишеться в інтер'єр вашого будинку.

FAST FREEZE – відсік для швидкої заморозки

Відсік для швидкої заморозки FAST FREEZE дозволить швидко і правильно заморозити дари літа і осені, а також охолодити напої. У цьому відсіку температура опускається до -18 ⁰C і нижче. Під час заморозки при такій температурі в клітинах продуктів не встигають сформуватися кристали льоду, які руйнують їх зсередини, тому заморожені таким чином харчові продукти зберігають велику частину корисних поживних речовин.

LED-лампи – ефективне освітлення всередині холодильника

Вбудована всередину холодильника LED-лампа прекрасно висвітлює внутрішню частину холодильника, завдяки чому світло потрапляє в усі відсіки. У порівнянні зі звичайними ці лампи більш довговічні, стійкі до вібрації і перепадів температури. LED-лампи економлять до 80% електроенергії, не є джерелом УФ та інфрачервоного випромінювання і не містять ртуті.

Безпечні скляні полки з металізованої рамою

Полиці із загартованого скла витримують вагу до 25 кг, їх важко розбити і подряпати, але дуже легко мити. Металізовані рами в передній і задній частинах полки не дозволять розлилася рідини капати на нижні полиці. Положення полиць легко можна відрегулювати – поміняти їх висоту або повністю вийняти.

Закритий відсік

Закритий відсік не дозволить запахів поширитися по всьому холодильнику. У закритому відсіку зручно зберігати харчові продукти з сильним запахом, наприклад, сир, паштети. Кришка не дозволить запаху поширитися по всьому холодильнику.

Лотки на двері

У зручні лотки на двері поміститься багато продуктів різного розміру і форми. Конструкція холодильника дозволяє легко відрегулювати висоту лотків або повністю їх витягти. Наші дизайнери приділили багато уваги формі лотків і пристосували їх до форми упаковок, використовуваним в даний час для зберігання продуктів.

Відсік для дрібних продуктів

У морозильній камері є надзвичайно зручний відсік для заморозки дрібних або сипучих продуктів – ягід, пельменів, вареників та інших дрібних виробів. У ньому можна швидко приготувати лід для коктейльної вечірки.

Характеристики Snaige RF39SM-P1CB2F

Виробник Snaige
Модель RF39SM-P1CB2F
Артикул RF39SM-P1CB2F
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 350 л
Дисплей відсутній
Тип управління електромеханічне
Клас енергоспоживання А+
Кліматичний клас N
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 245 л
Полки холодильної камери загартоване скло (5 шт.)
Дверні корзини 6 шт.
Полиця для пляшок 1 шт.
Контейнер для овочів 2 шт.
Система розморожування холодильної камери автоматична (крапельна)
Розташування морозильної камери нижнє
Корисний об'єм морозильної камери 88 л
Кількість секцій в морозильній камері 3 шт.
Потужність заморозки 12 кг/24 г
Автономне збереження холоду в морозильній камері 20 г
Система розморожування морозильної камери ручна
Функція перенавішування дверей так
Особливості сигналізація відкритих дверей \n режим суперохолодження \n система антибактеріального захисту
Додатково лоток для яєць \n антибактеріальний захист
Рівень шуму 41 дБ
Висота 200 см
Ширина 60 см
Глибина 65 см
Вага 67 кг
Колір нержавіюча сталь