Холодильник Stinol STS 185 AAUA

Код товару: 1090191
Немає в наявності
  • Інформація по Stinol STS 185 AAUA
  • Виробник: Stinol
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: STS 185 AAUA
  • Вага: 69.5 кг.
  • Короткий опис:

    Холодильник Stinol STS 185 AAUA

Опис Холодильник Stinol STS 185 AAUA

Статичне охолодження
Холодильник Stinol STS 185 AAUA представлений у вигляді традиційного на вигляд пристрою, який не вимагає багато догляду. За рахунок встановленої в ньому системи статичного розморожування ви не побачите інею та льоду всередині: коли відбувається нагрівання однієї зі стінок, всі відкладення перетворюються на воду, поступово йдучи по дренажу і випаровуючись в ємності, що підігрівається компресором.

Інтегровані ручки
Дизайн холодильника зроблений з урахуванням потреб сучасного користувача в мінімалізмі та простоті форм. При цьому він є максимально нейтральним, щоб ви могли легко впровадити техніку в будь-який варіант обстановки. Однією з ергономічних деталей стали ручки. Вони мають інтегровану конструкцію, яка не передбачає виступаючих поверхонь над основною оболонкою. Це зручно, т.к. надає ще більше можливостей у облаштуванні кухонного простору.

Клас енергоспоживання А+
Економія електроенергії відбувається у вигляді збалансованих механізмів її витрати. Цей холодильник вимагає трохи цього ресурсу, що дозволило йому відповідати класу енергоефективності А+. Витрата 267 кВт/рік став чудовим способом не тільки заощадити власні кошти, але й загалом не створювати попиту на електричну енергію, яка потребує знищення природних благ.

Класичне управління
Блок управління електромеханічного типу має зрозумілий інтерфейс, який реалізований у поворотному перемикачі та шкалі інтенсивності. Розташовується цей інструмент під дверима, тому при закритому холодильнику він прихований.

Збереження холоду всередині
Якщо відключення холодильника від мережі, він продовжить зберігати холод ще 15 годин. Такий часовий проміжок не дасть продуктам зіпсуватися.

Характеристики Холодильник Stinol STS 185 AAUA

Тип управления механическое
Внешний дисплей нет
Общий объем (полезный) 318 л
Объем холодильной камеры (полезный) 233 л
Объем морозильной камеры (полезный) 85 л
Количество камер 2
Кол-во дверей 2
Количество компрессоров 1
Система размораживания статическая (капельная)
Наличие No Frost нет
Суперзаморозка нет
Суперохлаждение нет
Зона свежести нет
Генератор льда нет
Перевешивание двери есть
Класс энергопотребления A+
Энергопотребление 0,75 кВт/сутки
Цвет корпуса белый
Габариты (ВхШхГ) 185x60x62 см