Морозильна камера Zanussi ZFG 06400WA (ZFG06400WA)

Код товару: 887163
Немає в наявності
  • Інформація по ZANUSSI ZFG06400WA
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ZFG 06400WA
  • Код виробника: ZFG06400WA
  • Вага: 30 кг.
  • Габарити: 88x54x52 см.
  • Короткий опис:

    Корисний об'єм - 63 л, N, ST, потужність заморожування - 6 кг/добу, 84.7 см, 49.4 см, 49.4 см, білий

Опис ZANUSSI ZFG 06400WA

Зверніть увагу на морозильну камеру Zanussi ZFG06400WA, яка збереже всі ваші продукти в свіжості. Модель оснащена регулятором, який розміщений на верхній частині пристрою за дверима. Три окремі контейнери для продуктів дозволять вам розмежувати різні за типом види їжі, наприклад, рибу і ягоди, м'ясо і морозиво. Таким чином, у вас вийде добитися якісної заморозки всіх продуктів, а запахи не будуть змішуватися. Металеві двері надійно закривають внутрішній простір, що благотворно позначається на збереженні всіх властивостей їжі. Розміщувати продукти ви можете в пакетах або ємностях, тому що висота камер дозволяє зробити розміщення максимально зручним. В морозильнику стане у нагоді кожен вільний сантиметр – і до кожного куточка потрібен зручний доступ. Заслінка на верхньому ящику цього морозильника спрощує доступ до всього скриньки – тепер доступ до всіх ваших заморожених продуктів завжди відкритий.Морозильна камера Zanussi ZFG06400WA підійде для дому або промислового використання, наприклад, на кухні ресторану або кафе. Модель також може працювати, як додаткова до вже наявної системи охолодження.
Морозильна камера, яка поміститься практично в будь-якому місці вашого домуЗавдяки цьому зручному вузькому морозильнику, який поміститься практично всюди, тепер кожен може оцінити зручність і комфорт від володіння великим запасом заморожених продуктів і страв.
Хочете заощадити на електриці? Запросто!Зробіть розумний вибір в користь цього морозильника класу енергоефективності А+. Він повністю відповідає вимогам ЄС до маркування енергоспоживання, цей прилад допоможе вам зменшити комунальні платежі.
Тепер утримувати морозильну камеру в чистоті стало набагато простішеПолиці і ящики цього морозильника знімні, що дозволить вам прибратися в ньому швидше, ретельніше і з меншими зусиллями.
Не любите читати інструкції? Не хочеться – от і нема чого!Для того, щоб зрозуміти, як користуватися цим морозильником, не потрібно вивчати складне керівництво користувача – його елементи управління настільки прості і зрозумілі, що й так ясно, як ними користуватися.
Зручний доступ до верхнього ящика морозильникаЛегко відкриваюча заслінка дає швидкий доступ до продуктів, що зберігаються у верхньому ящику вашого морозильника.

Характеристики ZANUSSI ZFG 06400WA

Основні
Тип морозильна шафа
Загальний об'єм 70 л / полезный объем морозильного отделения: 63 л
Кількість ящиків 3
Управління поворотні перемикачі
Клас енергоспоживання A+
Час збереження холоду 14 г
Потужність заморожування 6 кг/доба
Кліматичний клас ST
Особливості
Оснащеність перестановка дверцят
Кількість компресорів 1
Розміщення дверей вертикальне
Фізичні
Потужність підключення 80 Вт
Номінальна напруга 230
Довжина мережевого шнура 1.58 м
Рівень шуму 43 дБ
Колір білий
Розміри
Висота 84.7 см
Ширина 49.4 см
Глибина 49.4 см