Сумка-візок Gimi Marine 69 л Green (928413)

Код товару: 1088889
Немає в наявності
  • Інформація по Gimi 928413
  • Виробник: Gimi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Marine 69 л Green
  • Код виробника: 928413
  • Вага: 3 кг.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 69 л, 30 кг, матеріал - поліестер, зелений

Опис Gimi Marine 69 л Green

Сумка-візок Marine італійської компанії Gimi - це стильна і містка сумка для шопінгу. Об’єм 69 літрів легко розмістить велику кількість покупок. Водостійка тканина і зручна згорнута горловина сумки із застібкою фастекс забезпечують захист від попадання вологи, пилу або бруду всередину, тим самим зберігаючи покупки чистими і сухими. На тильній стороні сумки розташована кишеня-гаманець на блискавці для зберігання дрібних предметів. Колеса діаметром 15 см дозволяють легко переміщати візок по торговим центрам, ринкам і міських тротуарах. Колеса захищені бризговиками, які збережуть сумку чистою, запобігаючи потрапляння води і бруду. Сумка легко знімається з каркаса, тим самим дозволяючи транспортувати на базовій шасі сторонні вантажі різної форми вагою до 30 кг. Блокування коліс сумки-візка Gimi Marine відбувається всього одним натисканням ногою на кнопку. Платформа легко складається до наступного використання або для транспортування в автомобілі. Додатково платформа на візку оснащена підставкою для парасольки. Ергономічна ручка забезпечить більше комфорту під час щоденних покупок, а прихована всередині ручка для зручного перенесення поліетиленових пакетів звільнить руки. Функціональна сумка-візок Gimi Marine стане ідеальним вибором для великої родини.

Компанія Gimi в 2020 році святкує 50-річчя, зберігши свої головні цінності: дбайливе ставлення до навколишнього середовища, інновації та свій фірмовий слоган "Живи легко, живи з GIMI!".

Історія компанії починається в далекому 1970 році на півночі Італії в провінції Падуя. Через 5 років асортимент компанії розширюється і з'являються перші моделі товару для побуту і домашнього господарства, які служать для зручності і комфорту людей. З цього моменту компанія зосередилася на вдосконаленні продукції під маркою Gimi і маштабуванні продажів по всьому світу. Зараз компанія заслужено вважається однією з кращих по виробництву товарів для будинку в Італії, і представлена ​​більш ніж в 80 державах світу. Виробничі потужності компанії зосереджені на площах в 130 тисяч квадратних метрів, де встановлено найсучасніше обладнання для випуску продукції. Кожна модель товару максимально відповідає можливим показниками якості, надійності, міцності і ергономіки. Ставши власником будь-якої продукції Gimi, Ви завжди впевнені в тому, що отримуєте якісний товар і створюєте краще майбутнє на планеті. Адже компанія застосовує матеріали, які підлягають повторній переробці; впроваджує та оптимізує поновлювані джерела енергії на виробництві та при транспортуванні.

Характеристики Gimi Marine 69 л Green

Виробник Gimi
Модель Marine 69 л Green
Артикул 928413
Об'єм 69 л
Максимальне навантаження 30 кг
Матеріал поліестер
Матеріал каркаса сталь
Кількість коліщат 2
Діаметр коліс візка 15 см
Розміри 38.5 х 39 х 102 см
Розміри в складеному вигляді 38.5 х 16.5 х 102 см
Вага 2.45 кг
Колір зелений