Сумка-візок Rolser EcoMaku Logic Tour 52 л Granito (925968)

Код товару: 1015958
Немає в наявності
  • Інформація по Rolser 925968
  • Виробник: Rolser
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: EcoMaku Logic Tour 52 л Granito
  • Код виробника: 925968
  • Вага: 2.5 кг.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 52 л, 40 кг, матеріал - поліестер, сірий

Опис Rolser EcoMaku Logic Tour 52 л Granito

Іспанці говорять "Rolser це яскрава перлина в світі шопінгу"

Сучасна сумка-візок Rolser EcoMaku Logic Tour стане надійним супутником при поїздці за покупками, будь то в бутікову галерею при торгових центрах або на ринок за продуктами харчування.

Фірмові, алюмінієві, розкладні шасі Logic Tour від Rolser, дозволяють здійснювати транспортування вантажу вагою до 40 кг. Конструкцією шасі передбачена можливість скласти самі шасі навпіл для більш компактних розмірів при зберіганні. Розкладна опорна основа виконана з алюмінію і ударостійкого, термостійкого пластику. Шасі Logic Tour обладнані додатковою парою спарених, поворотних на 360° опорних коліс, які сприяють підвищеній стійкості і ідеальній маневреності сумки-візка в процесі експлуатації. Внутрішня частина рукоятки має пластикову обробку для комфортного транспортування сумки-візка в холодну пору року. Сумка знімна, має зручну широку горловину для зручності завантаження / розвантаження продуктів. Горловина сумки закривається всередині стяжним шнуром із фіксатором, а також додатково застібається зверху на металевий карабін. Верхній фіксатор сумки має прорізну кишеню на блискавці для дрібних речей. Всередині, кишеня має захисний чохол від дощу. Сумка надійно кріпиться до шасі за допомогою липучки на кшталт «Velcro». При необхідності, її можна легко і швидко відстебнути і використовувати як повноцінну сумку, транспортуючи її за допомогою наплечного ременя. Міцний, екологічно чистий, поліестеровий матеріал сумки EcoMaku покликаний захистити вміст. На дні сумки передбачено жорстке пластикове дно, яке при пересуванні спирається на розкладену знизу основу візка. Візок дуже мобільний і стійкий. Легко розкладається і складається.

Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER в 2016 році відсвяткував свій достойний, п'ятидесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія виробляє надійні і стильні, господарські сумки-візки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, це дозволяє підтримувати якість вироблених товарів на максимально високому рівні. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість всіх своїх продуктів і внутрішніх процесів: UNE-EN ISO9001, UNE-EN 14183, UNE-EN 131 і UNE-ES ISO 14001. Керівництво компанії ROLSER зробило ставку на дизайн і якість виробів, які поліпшуються і еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь у найпрестижніших профільних виставках в Європі та Америці сприяє розвитку і вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.

Характеристики Rolser EcoMaku Logic Tour 52 л Granito

Виробник Rolser
Модель EcoMaku Logic Tour 52 л Granito
Артикул 925968
Об'єм 52 л
Максимальне навантаження 40 кг
Материал поліестер
Матеріал каркаса алюміній
Кількість коліщат 6
Діаметр коліс візка 2 х 14.9 см; 4 х 11.5 см
Розміри 39.5 x 32.5 x 106 см - на 2 колеса; 39.5 x 46 x 93 см - на 6 колес
Розміри в складеному вигляді 34 x 25 x 61 см
Вага 3.26 кг
Колір сірий