Сумка-візок Rolser Mini Bag Plus Tornasol Logic RG 21 л Mandarina (927688)

Код товару: 1015993
Немає в наявності
  • Інформація по Rolser 927688
  • Виробник: Rolser
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Mini Bag Plus Tornasol Logic RG 21 л Mandarina
  • Код виробника: 927688
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 65x41x18 см.
  • Короткий опис:

    40 кг, матеріал - поліестер, помаранчевий

Опис Rolser Mini Bag Plus Tornasol Logic RG 21 л Mandarina

Іспанці говорять "Rolser це яскрава перлина в світі шопінгу"

Сучасна сумка-візок Rolser стане надійним супутником при поїздці за покупками, будь то в бутікову галерею при торгових центрах або на ринок за продуктами харчування.

Фірмові, алюмінієві шасі Logic RG від Rolser, дозволяють здійснювати транспортування вантажу вагою до 40 кг. Розкладна опорна основа виконана з алюмінію і ударостійкого, термостійкого пластику. Пара литих, ультралегких коліс діаметром 17 см сприяють відмінній маневреності і плавному коченню по нерівностях. Внутрішня частина рукоятки має пластикову обробку для комфортного транспортування сумки-візка в холодну пору року. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Сумка знімна, має зручну горловину яка замикається на блискавку і стягується стяжним шнуром з фіксатором. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно, яке при пересуванні спирається на розкладену знизу візка пластикову основу. Візок дуже мобільний і стійкий. Легко розкладається і складається.

Всесвітньо відомий іспанський виробник ROLSER в 2016 році відсвяткував свій достойний, п'ятидесятирічний ювілей. Починаючи з 1966 року, компанія виробляє надійні і стильні, господарські сумки-візки. Продукція збирається безпосередньо в Іспанії, це дозволяє підтримувати якість вироблених товарів на максимально високому рівні. ROLSER отримав одні з найпрестижніших сертифікатів, які гарантують якість всіх своїх продуктів і внутрішніх процесів: UNE-EN ISO9001, UNE-EN 14183, UNE-EN 131 і UNE-ES ISO 14001. Керівництво компанії ROLSER зробило ставку на дизайн і якість виробів, які поліпшуються і еволюціонують відповідно до тенденцій сучасної модної культури. Постійна участь у найпрестижніших профільних виставках в Європі та Америці сприяє розвитку і вдосконаленню зворотного зв'язку з безпосереднім споживачем.

Характеристики Rolser Mini Bag Plus Tornasol Logic RG 21 л Mandarina

Максимальне навантаження 40 кг
Материал поліестер
Матеріал каркаса алюміній
Кількість коліщат 2
Діаметр коліс візка 17 см
Розміри 41 x 32 x 105.5 см
Розміри в складеному вигляді 41 x 17.5 x 64.5 см
Вага 2.46 кг
Колір помаранчевий