Сумка-візок ShoppingCruiser Foldable 40 л Grey (927298)

Код товару: 1016007
Немає в наявності
  • Інформація по ShoppingCruiser 927298
  • Виробник: ShoppingCruiser
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Foldable 40 л Grey
  • Код виробника: 927298
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 53x50x10 см.
  • Короткий опис:

    Об'єм - 40 л, 30 кг, матеріал - поліестер, сірий

Опис ShoppingCruiser Foldable 40 л Grey

Сумка-візок ShoppingCruiser Foldable 40 це вдалий вибір для шопінгу з маршрутом переміщення по ескалаторах, через трамвайні рейки і бордюри. Колеса великі і стійкі, міцна алюмінієва рама, навіть при повному завантаженні сумки, легко залишається в вертикальному положенні, а комфортне зберігання сумки-візка забезпечується рамою. Модель Foldable 40 за допомогою 2 гаків легко закріплюється на передній частині будь-якогл стандартного візка для покупок. На тильній стороні місткої сумки розміщено кишеню для гаманця і ключів.

Сумка-візок ShoppingCruiser Foldable 40 не тільки забезпечить зручність під час шопінгу, а й дозволить уникнути проблем зі здоров'ям, що виникають в результаті навантаження на хребет і суглоби при носінні тяжкостей. Всі розкладні елементи конструкції шасі виконані з міцного алюмінію і ударостійкого, термостійкого пластику. Пара ультралегких коліс на підшипниках з діаметром 17 см, сприяють відмінній маневреності і плавному коченню по нерівностях. Колеса швидкоз'ємні, візок можна компактно зберігати в приміщенні або перевозити в транспорті займаючи при цьому мінімум місця. Зовнішня сторона колеса виконана з піносевілена завдяки чому колеса дуже легкі, мають чудові амортизаційними властивості, а також видають мінімум шуму при коченні по нерівностях. Частина рукоятки має обробку з неопрена для комфортного транспортування сумки-візка в холодну пору року. Міцний поліестеровий, водозахищений матеріал сумки покликаний захистити вміст від зовнішніх несприятливих умов (дощ, сніг). Сумка знімна, має зручну широку горловину для зручності завантаження/розвантаження продуктів, яка стягується стяжним шнуром з фіксатором. Верх сумки накритий захисним клапаном. На дні сумки передбачено жорстке вставне пластикове дно. Візок легко розкладається і складається.

Історія компанії бере свій початок в Нідерландах, в далекому 1938 році, де подружжя Ван Зуйлен відкрило перший магазин з продажу товарів для подорожей. У 1960 році магазин був розширений, паралельно було відкрито другий магазин під керівництвом вже їхнього сина. Незабаром, власники магазинів перепрофілювали напрямок сімейного бізнесу в оптову компанію і в даний час є вже виробниками в четвертому поколінні, пропонуючи сучасні високоякісні товари по всьому світу. Володіючи знаннями і досвідом останніх 80 років, фахівці компанії проектують для ринку товари, які об'єднують в собі функціональність, практичність і розумне співвідношення ціни / якості.

Характеристики ShoppingCruiser Foldable 40 л Grey

Об'єм 40 л
Максимальне навантаження 30 кг
Материал поліестер
Матеріал каркаса алюміній
Кількість коліщат 2
Діаметр коліс візка 17 см
Розміри 100 x 34 x 45 см
Розміри в складеному вигляді 50 x 53 х 9 см
Вага 1.9 кг
Колір сірий