Очисник повітря Cooper&Hunter CH-P20W3I

Код товару: 1095113
Немає в наявності
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-P20W3I
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CH-P20W3I
  • Вага: 5.4 кг.
  • Короткий опис:

    HEPA фільтр, вугільний фільтр, фільтр попереднього очищення, для будинку, 25 м², 40 Вт, сенсорний, 200 мл/г, 55 Дб, білий

Опис Cooper&Hunter CH-P20W3I

Тришаровий фільтр
Очищувач повітря Cooper & Hunter CH-P20W3I призначений для створення чистої повітряної маси в житло, за рахунок чого вона відмінно підходить для перебування в приміщенні. За рахунок тришарового фільтра відсіваються найрізноманітніші забруднюючі частинки: шар Non-woven (частки великого діаметра типу волосся і пилу), вугільний шар Honeycomb activated carbon (запахи і гази, тютюновий дим, хімічні сполуки), фільтр HEPA 11 (алергени, пилку і частки до 0,3 мкм).

Іонізуюче вплив
Додаткове очищення забезпечується іонізуючим блоком CH-Ion filter, який виробляє негативно заряджені частинки, що притягають до себе забруднення. Такий вплив позитивно позначається на нервовій і кровоносної системи, за рахунок чого кожен відчуватиме себе набагато краще.

LED-дисплей для контролю
На верхній частині конструкції розташовується дисплей світлодіодного типу, який показує обрані режими та інші важливі для функціонування дані. Індикатор якості повітря допоможе відстежити, наскільки хорошому очищенню піддалася повітряна маса: червоний - погане повітря, помаранчевий - середня якість, зелений - відмінне.

Режими роботи техніки
Виробник зробив 4 варіанти налаштувань, які можуть бути активовані для отримання того чи іншого результату. Режим Sleep забезпечує тихий сон в комфортних умовах. Air purifier - стандартний варіант очищення середнього рівня. Турборежим Smoke remove позбавить від будь-яких забруднень набагато швидше. Програма Auto самостійно вибере рівень інтенсивності очищення, отримавши дані вимірюють датчиків.

Таймер з функцією відключення
Використання таймера дозволить запрограмувати техніку на безперервну роботу протягом 12 годин (або меншого проміжку) з наступним відключенням. 

Характеристики Cooper&Hunter CH-P20W3I

Виробник Cooper&Hunter
Модель CH-P20W3I
Артикул CH-P20W3I
Спосіб очищення HEPA фільтр \n вугільний фільтр \n фільтр попереднього очищення
Застосування для будинку
Площа обслуговування 25 м²
Споживана потужність 40 Вт
Особливості автоматичне відключення \n нічний режим роботи \n дисплей \n таймер \n регулювання вентилятора \n датчик якості повітря
Тип управління сенсорний
Продуктивність 200 мл/г
Рівень шуму 55 Дб
Габарити 500 х 300 х 200 мм
Вага 5.4 кг
Колір білий