Зволожувач повітря Saturn ST-AH2110

Код товару: 912084
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-AH2110
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ST-AH2110
  • Вага: 1.3 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - ультразвуковий, зволоження, 25 м², 280 мл/г, 25 Вт, 2.5 л, механічне, 1.3 кг, білий

Опис SATURN ST-AH2110

Зволожувач повітря SATURN ST-AH2110 з привабливим дизайном, який відмінно підійде для вашого будинку. Дана модель є компактною і легкою, її можна поставити де завгодно і легко перемістити при необхідності.

У літню пору особливо корисним буде використання зволожувача повітря, так як через посушливості повітря виходить пересушеним, і цю проблему нерідко не вирішує навіть кондиціонер. Безшумна робота не порушить сон. Підходить для приміщень площею до 25 квадратних метрів. Ємність контейнера для води становить 2,5 літра.

Saturn - торгова марка, під якою проводиться дрібна і велика побутова техніка, електроніка, кліматична техніка. Торгова марка Saturn входить в портфель брендів української групи компаній KTD Group - одного з найбільших постачальників побутової техніки на європейському ринку.

Уже понад 20 років, марка Saturn користується стабільним попитом у тисяч клієнтів більш ніж в 50 країнах Європи, Близького Сходу і Афрікі.За свої високі технічні характеристики і любов покупців побутова техніка марка Saturn неодноразово була відзначена авторитетними нагородами та преміями, отримавши звання - «Лідер галузі »,« Вища проба »,« Улюблена марка ». Асортимент продукції Saturn досить великий: електроніка для дому та автомобіля, великої побутової та дрібнопобутової техніка, товари для індивідуального догляду, кліматичне обладнання, світлотехніка та батареї.

Saturn (Saturn Home Аppliances) - марка побутової техніки, належить холдингу Saturn Home Аppliances, заснованому в 2000 році в Чехії. Виробляє і постачає побутову техніку на ринки Європи. Головний офіс знаходиться в Празі. Відкрито представництво в Україні (Київ) і завод в Каневі. Основне виробництво розташоване в Китаї, на Тайвані і в Туреччині.

Асортимент техніки Saturn включає в себе: аудіо-, відео-техніку - LED і LCD-телевізори, DVD-програвачі; велику і дрібну побутову техніку - пральні машини, морозильні камери, пилососи, техніку для кухні, прилади для персонального догляду; кліматичну техніку - кондиціонери, обігрівачі, конвектори, вентилятори та іншу техніку; світлотехніку та батареї; планшетні ПК.

Характеристики SATURN ST-AH2110

Також шукають недорогі
Тип ультразвуковий
Основні функції зволоження
Площа обслуговування 25 м²
Продуктивність 280 мл/г
Потужність 25 Вт
Об'єм резервуара для води 2.5 л
Час роботи при повному резервуарі 9 г
Тип управління механічне
Функції управління автоматичний контроль вологості
Індикатори включення
Дизайн дитячий
Вага 1.3 кг
Колір білий