Ігровий набір Li'l Woodzeez Спальня и столовая 26 аксессуаров (Li`l Woodzeez) 6127ZWoodzeez

Код товару: 767720
Немає в наявності
  • Інформація по Li`l Woodzeez 6127Z
  • Виробник: Li`l Woodzeez
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 14 міс.
  • Модель: Спальня и столовая 26 аксессуаров
  • Код виробника: 6127Z
  • Вага: 0.35 кг.
  • Габарити: 10x21x25 см.
  • Короткий опис:

    лялькові будиночки, меблі, Серія - Li'l Woodzeez, стать - для дівчаток, від 3 років, Материал - пластик

Опис Li`l Woodzeez Спальня и столовая 26 аксессуаров

Ігровий набір Li'l Woodzeez Спальня і їдальня 26 аксесуарів (6127Z) являє собою комплект чудовою меблів для наповнення будиночка, в якому дружно і щасливо можуть жити будь-звірятка Ліл Вудзіз! У комплект входить 26 різноманітних аксесуарів, за допомогою яких маля зможе повністю обгрунтувати дві кімнати: спальню і їдальню.

Набори LIL Woodzeez призначені для дітей віком від 3 років і містять в собі, цілу сім'ю характерних звірків, які одягнені в забавні одягу. Серед гардероба персонажів є комбінезони, штанці, сорочки, сукні та фартухи. Особливо радує те, що в колекції іграшок LIL Woodzeez є велика кількість аксесуарів і різних елементів меблів, одягу, а також предметів побуту і їжі. Також серед  даних іграшок можна знайти цілі будиночки з декількома поверхами та кімнатами. У них можуть міститися ліжечка, шафки і т.д., а також там будуть жити герої. Ключовим елементом кожного набору, крім самих іграшок, є книжечка з казкою про характерну сімейку. Вона знаходиться в кожному наборі і детально описує всіх персонажів, чим вони займаються і як живуть. Таку казку можна навіть читати дитині на ніч.

За допомогою LIL Woodzeez грати стає значно цікавіше і пізнавальніше. Дитина з малих років зможе вивчити, як же йдуть справи в сім'ї. За що відповідає тато, і яку домашню роботу виконує мама. Діти зможуть самостійно імітувати сімейне життя, при цьому придумуючи різні пригоди історії і нові сюжети, які будуть сповнені різних яскравих моментів і емоцій. Іграшки LIL Woodzeez спрямовані на те, щоб дитина максимально зміг проявити свою фантазію і не як не обмежував себе в грі. З звірками Ліл Вудзіз можна грати в колективі. Ваша дитина може гратися зі своїми друзями разом, при цьому розвиваючи свої здібності в спілкуванні з іншими.

Характеристики Li`l Woodzeez Спальня и столовая 26 аксессуаров

Тип ігровий набір
Комплектація 2 лавки
1 стіл
1 скатертина
1 таз
1 швабра
1 щітка
1 гребінь
2 подушки
1 матрац
1 ліжко
3 яблука
1 ваза
1 пиріг
1 будильник
2 тумби
1 ложка
1 шматок мила
1 мішок борошна
1 миска для змішування
1 холодильник
1 кулінарна книга
Серія Furniture Sets
Основні
Вид набір меблів
Рекомендований вік від 3-х років
Кількість 26 шт
Розміри 25 х 9 х 20 (упаковка)
Живлення батарейки не потрібні
Матеріал пластмаса
Упаковка відкрита упаковка
Особливості аксесуари в комплекті
фігурки в комплект не входять