Ігровий набір Hape дерев'яний Ведмедик і бджоли (E3415)

Код товару: 1578175
Під замовлення
1215 Грн
  • Інформація по Hape E3415
  • Виробник: Hape
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: дерев'яний Ведмедик і бджоли
  • Код виробника: E3415
  • Короткий опис:

    ігрові набори, стать - для хлопчиків, для дівчаток, від 3 років, Матеріал - дерево, 27 см

Опис Hape дерев'яний Ведмедик і бджоли

Дерев'яний ігровий набір Hape Ведмедик і бджоли створений для дітей віком від 3 років. Малюк буде зайнятий, як бджола – допоможіть йому дізнатися все про те, що роблять справжні бджоли з цим чарівним набором.

Ігровий набір містить двох бджіл, дерево, платформу, дозатор меду, банку з медом, стільникову рамку, два шматочки стільників, два шматочки хліба, одну тацю для тостів, одну підстилку і одну фігурку.

Подивіться, як дзижчать бджоли навколо дерева в пошуках нектару. Потім бджоли вирушають у свій вулик, щоб зробити мед. Малюк може відкрити вулик, зібрати стільники, наповнити банку медом і намазати його на тости як закуску.

Це чудовий спосіб дізнатися про важливість запилювачів у навколишньому середовищі і про те, як навіть крихітна комаха, що літає, може зробити свій внесок в їжу на вашому столі. Ця творча гра заохочує дбайливе ставлення до довкілля.

Для будь-якої творчої дитини віком від 3 років це ідеальна іграшка, щоб дізнатися про світ природи.

Характеристики Hape дерев'яний Ведмедик і бджоли

Тип ігрові набори
Стать для дівчаток
Вікова група від 3 років
Матеріал дерево
Висота ляльки 27 см
Розміри упаковки 25 х 20 х 6 см
Комплектація набір містить двох бджіл, дерево, платформу, дозатор меду, банку з медом, стільникову рамку, два шматочки стільників, два шматочки хліба, одну тацю для тостів, одну підстилку і одну фігурку