Ігровий набір Polesie Візочок для маркету (помаранч) (7438-2) Тележка для маркета (оранжевая)

Код товару: 941001
Немає в наявності
  • Інформація по Polesie 7438-2
  • Виробник: Polesie
  • Країна-виробник: Білорусь
  • Модель: Тележка для маркета (оранжевая)
  • Код виробника: 7438-2
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 58x39x37 см.
  • Короткий опис:

    стать - для хлопчиків і дівчаток, від 3 років, Материал - пластик

Опис Polesie Тележка для маркета (оранжевая)

Ігровий набір POLESIE Візок для маркету (помаранчева) (7438-2)

Дитяча візок для супермаркету випускається в Білорусі компанією Полісся з високоякісної і екологічно безпечної для дитини пластмаси. Іграшка міцна, не має шкідливого стороннього запаху. Вага візка: 906 гр.

Дитячий візок для супермаркету малюк з радістю буде возити. Візок дуже стійка і тому вона підходить навіть для розвитку навичок ходьби у дітей, які тільки починають ходити. В візок можна складати іграшки і різні предмети. Дитяча візок для супермаркету дуже зручна, так як з неї нічого не вивалюється. Найкраще купувати іграшкову візок разом з наборами для гри в магазин - це прекрасні копії овочів, фруктів, хліба, продуктів і випічки з м'якої гуми. Якщо купити візок для супермаркету, то Ваша дитина буде безмірно щасливий і з задоволенням використовує її у своїй грі в магазин!

Візок для маркету - це відмінний універсальний візок, який підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Хлопчики із задоволенням завантажать у візок автомобілі, пістолети, пісочний приналежності, а дівчатка посадять ляльок, м'які іграшки, посудку, формочки - в загальному, все необхідне їм для гри на вулиці, в пісочниці, в сусідній кімнаті. Звичайно ж з візком можна грати в магазин і складати в нього свої покупки. Для діток  штовхання візка перед собою при ходьбі корисно для вдосконалення координації рухів, почуття рівноваги. Малюкам також подобається як звучить тріскачка, встановлена ​​на колесі.

Характеристики Polesie Тележка для маркета (оранжевая)

Виробник Polesie
Модель Тележка для маркета (оранжевая)
Артикул 7438-2
Стать для хлопчиків і дівчаток
Вікова група від 3 років
Материал пластик